Hír PC

A Synology bemutatja úl M.2 NVMe SSD-it és a 10/25 GbE hálózati kártyáit

A Synology Inc. bemutatta a két új SSD gyorsítótárazáshoz tervezett, nagyvállalati M.2 NVMe SSD-jét, valamint a legújabb generációs 10/25 GbE hálózati adaptereit, amelyekkel tovább növelhető a tárolási és hálózati teljesítmény. 

Az SNV3400 M.2 2280 és az SNV3500 M.2 22110 NVMe SSD termékcsalád új, 800 GB kapacitással érkező típusai kiváló megoldást jelentenek a nagyobb adatmennyiséget kezelő felhasználóknak is, hiszen jobb teljesítményt kínálnak a HDD-s tömbökhöz képest.

A kétportos 10 GbE SFP+ E10G21-F2 nagyszerűen kiegészítést nyújt a nagy sebességű hálózati adapterek termékcsaládjában, a két portos 25 GbE SFP28 E25G21-F2 pedig akár 25 GbE sebességű csatlakoztatási lehetőségeket is képes nyújtani a felhasználóknak.

„A legújabb NAS készülékeinket a bővíthetőség jegyében terveztük, hogy megfeleljünk az ügyfeleink jövőbeni adattárolási, gyorsítótárazási és csatlakoztatási igényeinek.” – nyilatkozta Peggy Weng, a Synology termékmenedzsere. „Az új megoldásokkal továbbra is arra törekszünk, hogy saját gyártású adattárolási és hálózatkezelési lehetőségeket, valamint egy megbízható ökoszisztémáját kínáljuk.”

Nagyobb méretű SSD gyorsítótárak támogatása

„A költséghatékony, mégis kiváló teljesítményű és nagy kapacitású adattárolási megoldások iránti növekvő igények kielégítésére válaszul tavaly bemutattuk a kifejezetten gyorsítótárazáshoz kifejlesztett M.2 NVMe SSD-inket.” – nyilatkozta Julien Chen, a Synology termékmenedzsere. „A nagyvállalati szintű meghajtóink a megbízható teljesítményüknek és a termékcsaládunk többi tagjával való zökkenőmentes integrációjának köszönhetően rendkívül népszerűvé váltak.”

„A két új, nagyobb kapacitású modellnek köszönhetően a felhasználók nagyobb tárolótömbök létrehozása mellett is megtapasztalhatják az NVMe SSD gyorsítótár előnyeit, így ezzel a gazdaságos megoldással a lehető legtöbbet hozhatják ki a HDD-tömbjeikből.” – tette hozzá Julien Chen.

A Synology SNV3000 sorozatú SSD-ket az intenzív gyorsítótárazást igénylő alkalmazásokhoz fejlesztettük ki, amelyeknél kiemelkedően fontos az adatintegritás. Ilyenek lehet például a virtualizáció, a forgalmas adatbázisok, az AI- és a HPC-projektek.

A több mint 205 000/40 000 4K maximális véletlenszerű olvasási/írási IOPS teljesítménynek és az 500 TBW-s élettartamnak köszönhetően az SNV3000 sorozat nagy sebességű gyorsítótárazást biztosít számos területen a multimédiás utómunkálatoktól kezdve az adatbázis alkalmazásokig, továbbá hatékonyan csökkenti a műveletek végrehajtásának késleltetését is.

A Synology DiskStation Manager (DSM) rendszerével való teljeskörű integrációnak köszönhetően az SNV3000 sorozat élettartamára vonatkozó elemzései a tényleges használaton alapulnak. Az elhasználódásra és cserére figyelmeztető valós idejű értesítéseknek köszönhetően a felhasználók többet hozhatnak ki minden egyes meghajtó élettartamából.

Ad
Scroll to top