Hír PC

Zalman termékeket a karácsonyfa alá

Természetesen idén is ott lesznek a különféle PC-s hardverek, kiegészítők és gamer termékek a legnépszerűbb karácsonyi kívánságok között , a Zalman termékei pedig több szempontból is ideális választást jelenthetnek. A népszerű gyártó ugyanis híres a remek ár/érték arányáról, vagyis úgy lephetjük meg magunkat vagy szeretteinket egy új RGB-s hűtővel, egy gamer egérrel vagy egy számítógépházzal, hogy az nem terheli meg igazán a pénztárcánkat. A Zalman idén is számos akcióval készül az ünnepi szezonra, melyek számos népszerű áruház virtuális polcain megtalálhatóak lesznek az év egyik legfontosabb ünnepe előtt.

A Zalman S5 modell esetében az igényes kivitelezésen kívül tisztességes funkcionalitást is kapunk, ráadásul meglehetősen megfizethető áron. Első pillantásra a Zalman S5 nagyon visszafogott, egyszerű stílusával és edzett üvegből készült ablakával vonzza a figyelmet. A váz acélból készül, ezt egészítették ki műanyag elemekkel, a tápegység külön rekeszt kapott a csomagban pedig két LED világítással rendelkező ventilátor is helyet kapott.

Sokan keresnek egy megfizethető, megbízható és kényelmes headsetet, mely munkában, multimédiában és játék közben is helyt tud állni. A Zalman HPS500 pont ezeket az igényeket szeretné kielégíteni, hiszen ergonomikus dizájnt, kényelmet, kategóriájában kimagasló hangminőséget és megbízhatóságot kínál a felhasználóknak.

A headset mellett az egér a játékosok másik kedvenc perifériája, a Zalman GM7 pedig egy kiváló ár/érték arányú megoldás, mely a fiatal játékosokat bevezetheti a profi perifériák világába. A 12 000 DPI-s, csúcskategóriás PMW3360-as szenzorral rendelkező GM7 az Omron kapcsolókkal egy tökéletes fegyver. A riválisok nagyjából 2-3x ennyiért kínálnak ilyen felszereltségű rágcsálót, mellyel hosszú távon biztosíthatjuk a tökéletes célzást.

Ad
Scroll to top