Gaming Hír

Hamarosan bemutatkoznak a Ubisoft idei újdonságai

A Mystic Light-ról és az AI hangvezérlésről is ismert MSI, a világ egyik vezető gaming márkája már több játék -, mint a Tom Clancy’S® The Division 2, a Tom Clancy’S® Ghost Recon Breakpoint vagy az Assassin’s Creed® Odyssey – kapcsán is együttműködött a világhíres kiadóval, az Ubisoft-tal. A hardver és a szoftver integrációjával az MSI és az UBISOFT nagyszerű innovációkat fejlesztett ki közösen, amelyek célja, hogy magával ragadó, exkluzív játékélményt nyújtsanak a gamereknek szerte a világon.

Szeretettel meghívunk, hogy csatlakozz az Ubisoft Forward-hoz, az Ubisoft első teljesen digitális eseményéhez, amely során láthatod a legfrissebb játékhíreket és bemutatókat.

Nézd Te is a közvetítést július 12-én 21:00 órakor. A hosszútávú együttműködés révén az MSI teljes mértékben támogatja a közelgő eseményt, ezért szeretettel várja minden rajongó csatlakozását az online rendezvényhez.

„Az évek során kialakult természetes együttműködés az MSI és az Ubisoft között lehetővé teszi, hogy fantasztikus játékélményt kínáljunk a PC játékosoknak”. – nyilatkozta Rose-Marie Nargaud, az Ubisoft technológiai partnermegállapodásainak igazgatója. „Nagy örömmel ünnepeljük meg a játékok és a játékosok iránti szenvedélyünket az Ubisoft Forward esemény alkalmával és már alig várjuk, hogy tovább bővíthessük kiegészítő ajánlatainkat a jövőben”.

„Az elmúlt évek során MSI és az Ubisoft együttműködése elképesztő szintre növekedett. Az innovatív fény- és hangtechnológiák változatosabbá teszik a játékélményt, így minden játékosnak egy még magával ragadó élményben lehet része. Mivel a globális pandémia továbbra is kiszámíthatatlan, azt javasoljuk a játékosoknak, hogy maradjanak otthon és őrizzék meg az egészségüket az MSI-vel és a(z) Ubisoft-tal, továbbá csatlakozzanak a(z) Ubisoft Forward élő közvetítéséhez.” – Nyilatkozta Sam Chern, az MSI marketing alelnöke.

Ad
Scroll to top