Hír PC

Az MSI bemutatta új, megbízható munkaállomásait

Az MSI átdolgozta a legújabb mobil munkaállomás sorozatának a logóját, így az ikonikus MSI sárkánypajzs – a nagy teljesítmény szimbóluma – köszön rajtuk vissza! Az ikonikus logó ugyanazt az ígéretet nyújtja, mint a korábbi MSI Workstation szimbólum! Az MSI garantálja a professzionális élményt az iparágban vezető ISV tanúsítványaival, továbbá elkötelezett amellett, hogy a piacon mindig elsőként tegye elérhetővé a szakemberek számára készített megbízható készülékeiket. Az MSI büszkén mutatta be az erőteljes mobil munkaállomásainak új modelljeit, beleértve a WS75-öt, WS66-ot, WF75-öt és WF65-öt, amelyeket a legújabb Intel® Xeon® vagy a 10. generációs Intel® Core™ i9 processzorok és NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 grafikus kártyák működtetnek. Az Intel 10. generációs i9 CPU-jával az MSI munkaállomások 15%-os boost-ra képesek és akár 50%-kal gyorsabbak elődeiknél. ​​​​​​​

Az MSI munkaállomásokat már számos díjjal elismerték és az Egyesült Államok professzionális iparágainak a legjobb választását jelentik

A termékcsaládot a szoftverfejlesztés, a gyártás, az építészet, az építőipar, a média és szórakoztatóipar, az autógyártás, és a szimuláció ágazatának legnagyobb nevei is elismerték és hitelesítették, beleértve a Vectorworks-t, a Graphisoft-ot, az Enscape-et, az Autodesk-et, a Dassault-ot, a Siemens-t, az Adobe-t és az Ansys-t is.

„Új munkaállomásaink megfelelnek a modern szakemberek számára nélkülözhetetlen funkciónak: a kiváló mobilitásnak, az élénk grafikának, a kiemelkedő teljesítménynek, a fokozott biztonságnak és az extra hosszú élettartamnak” – nyilatkozta Eric Kuo, az MSI Notebook üzletágának társult alelnöke. „Szorosan együttműködtünk az építészekkel, a mérnökökkel, a grafikusokkal, valamint az üzleti és tervezési szakemberekkel annak érdekében, hogy megértsük, mire van szükségük egy munkaállomásban. Hónapokon át tartó kutatás és formatervezés finomítást követően örömmel jelenthetjük ki, hogy megalkottuk a tökéletes megoldásokat minden szakma számára.” Az évek során az MSI Workstation sorozat rengeteg elismerést kapott a mérnöki-, a 3D modellezési-, a tervezési- és a különféle szakmai iparágak körében, továbbá világszerte több, mint 15 000 díjjal jutalmazták. A termékeket a különböző szakmák vezető márkái és szervezetei vásárolják, beleértve az 50 legfontosabb amerikai építőipari céget, a minisztériumi osztályokat és az USA legnagyobb szórakoztatóipari vállalatait.

WS66 – rendkívül vékony váz és 99,9 wattórás kapacitás a szakembereknek

A korábbi modelleket a videószerkesztés és a nagy teljesítményt igénylő folyamatok legjobb munkaállomásaiként tartották számon. Az új karbon szürke WS66 örökli és egyesíti a hordozhatóságot és a nagy teljesítményt egy karcsú, prémium vázba. A stílusos, 15,6 hüvelykes FHD vékony kávás kijelző két olyan opcionális funkcióval büszkélkedhet, mint a felhasználóbarát érintőképernyők; és az MSI exkluzív 4K IPS True Pixel kijelzője, amely 100%-os Adobe RGB és Delta E<2 lefedettséggel rendelkezik a legnagyobb sűrűségű és pontosságú színek megjelenítéséhez.

A legújabb 10. generációs Intel® Core™ i9 processzorral szerelt WS66 a multitasking feladatokon keresztül az erőforrás igényes játékokon át bármilyen feladat elvégzésére alkalmas. A repülőgépeken megengedett, legnagyobb kapacitású, 99,9 wattórás akkumulátorral felszerelt WS66 több mint kilenc órás üzemidőre képes a feladatok elvégzéséhez. A mindössze 2,1 kg súlyú kompakt és mobil munkaállomás vékonyabb, mint 20 mm.

A legjobb kijelző a munkaállomások között, WS75 Mini LED-del és HDRTM1000 kijelzővel

Egy valódi mobil erőmű! A kifinomult WS75 a világ első valósághű 4K Mini LED DisplayHDRTM 1000 tanúsítvánnyal rendelkező munkaállomása. Ideális választás a legkifinomultabb szakemberek számára, a 17,3 hüvelykes WS75 könnyedén kezeli a nagy és összetett CAD modelleket, a fotórealisztikus megjelenítést és effektusokat, hogy a műalkotások valódi színét mutassa meg, ráadásul akár 7 óra folyamatos kreatív munkára elegendő akkumulátor üzemidővel rendelkezik. Továbbá sima, professzionális dizájnnal büszkélkedhet, mindössze 2,4 kg-os súllyal. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a WS75 és a WS66 is csatlakozott az RTX Studio programhoz, és minkét modell a hihetetlenül vékony és könnyű Max-Q technológiát használja és olyan új funkciókat vezetnek be, amelyek gyorsabb teljesítményt és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosítanak.

Elérkezett a „mobil munkaállomások” korszaka

Egy pár nagy teljesítményű mobilis rendszer mindenki számára. A WF75 és a WF65 ideális és könnyen elérhető lehetőséget jelent az olyan szakemberek és az ambiciózus, kreatív alkotók számára, akik a nagy teljesítményű munkaállomások megfizethető áron. Egy vékony, könnyű és hordozható MSI WF75 és WF65, mindössze 2,4 kg és 1,8 kg súllyal rendelkezik és a legújabb 10. generációs Intel CPU-val és Quadro grafikával lettek felszerelve, ami egy kifejezetten ritka kombináció az igényes multimédia felhasználók számára. A 17,3 és 15,6 hüvelykes rendszerek vállalati szintű biztonsággal érkeznek, Discrete TPM 2.0, ujjlenyomat-olvasó és Windows Hello támogatással, mindezek mellett pedig hosszantartó, akár 7 órás üzemidőre is képes.

A megbízható MSI munkaállomások segítenek megőrizni a produktivitásod és a kreativitásod

Az MSI munkaállomásainak teljes sorozata, beleértve a WS66-ot, WS75-öt, WF75-öt és Wf65-öt, az MSI Content Creation termékcsaládjába tartoznak, ezzel a következő szintre emelve azt.

Ad
Scroll to top