Egyéb Hír

Éld a stadionok hangulatát a 4K HDR-PRO sportközvetítésre fejlesztett projektorral

A BenQ, a világ vezető DLP projektor gyártója bemutatta a TK850-et, amely a sportkedvelőket valódi 4K UHD DLP minőséggel, exkluzív, projektorra optimalizált HDR-PRO technológiával és speciális sport-audiovizuális üzemmóddal vonzza a vászon elé. Az otthoni szórakoztatásra készített TK850 projektor teljes mértékben kihasználja a sportesemények 4K HDR közvetítésének előnyeit, hogy nagyléptékű, lélegzetelállítóan valósághű képet nyújtson.

„A TK850 egyesíti azokat a csúcstechnológiáinkat és szakértelmünket, amelyekkel valósággal életre kelthetjük a sportközvetítések átélésének élményét” – nyilatkozta Steve Chu, a BenQ Europe elnöke. „A projektornál nincs jobb mód a sportközvetítések hangulatának átéléséhez, ha a helyszíni szurkolás nem megoldható.”

A TK850 projektor 8,3 millió különálló képpontot jelenít meg, valódi 4K 3840×2160 UHD felbontással, amellyel lenyűgöző tisztaságot és tökéletes pontosságot garantál a célfotós győzelmekhez és azokhoz a sportágakhoz, ahol centiméterek számítanak a diadalhoz. A BenQ exkluzív, projektorra optimalizált, HDR10/HLG támogatású HDR-PRO technológiája dinamikus íriszvezérlést és HDR fényerőt alkalmaz a továbbfejlesztett színtérképhez, hogy látványos fényerőt és kontrasztot hozzon létre, feltárva a HDR formátumú Blu-ray és a televíziós adások minden apró részletét. A 3000 ANSI lumen fényerővel és a Rec. 709 szabvány 98%-os színlefedettségével a TK850 feltűnően élénk színeket kínál még a jól megvilágított nappalikban is.

A TK850 sport üzemmódja a továbbfejlesztett képminőséggel teljes átélést biztosít a sportesemények megtekintésekor a valósághű bőrszínek, kiegyensúlyozott kültéri kék- és zöld pályák, valamint a beltéri sporttevékenységek meleg fa árnyalataival. Ezenfelül a CinemaMaster Audio+2 10 wattos, kamrás hangrendszere valódi élménnyé teszi a győzelem izgalmát, kiemelve a bemondó kommentárját és a tömeg ujjongását.

A TK850 stílusos, kompakt formája tökéletesen illeszkedik a modern házak belső elrendezéséhez és megfelelő fényerőt biztosít a ház minden szegletében. A professzionális minőségű telepítést megkönnyíti a függőleges lencseeltolás és a kiváló 1,3x zoom, amellyel 2,5 méterről akár 100 hüvelykes képméret is vetíthető, így a helyiségek mérete nem okozhat nehézséget. Sőt, a TK850 telepítésének rugalmassága megkönnyíti a valódi 4K UHD felbontásra való frissítést, mivel használható a meglévő 1080p BenQ projektorokhoz tartozó mennyezeti tartóval és vászonnal, mint például a W1070, W1090, W1110 vagy a W2000.

A különösen tartós, Digital Light Processing (DLP) technológiával – a 2015-ös Academy Award of Merit Oscar® díjazottja, amelyet a digitális mozi rendszerek 90%-a használ – a TK850 fényforrása tartós, precíz színekkel és borotvaéles képekkel garantálja a DLP minőséget, karbantartás és képminőség romlás nélkül.

Ad
Scroll to top