Gaming Hír PC

Az XPG bemutatta az SPECTRIX D50 DDR4 RGB memóriamodult

Az ADATA, a nagy teljesítményű DRAM modulok, NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az XPG SPECTRIX D50 DDR4 memóriamodul megjelenését. Az XPG SPECTRIX D50 teljesítménye elérheti az akár 4800MHz-et, a maximális kapacitása pedig a 32 GB-ot, továbbá elegáns geometriai formatervezésének köszönhetően kiváló választás minimalista stílusú játékosok, overlockerek és PC-rajongók számára egyaránt.

Villámgyors és masszív

A kizárólag legjobb minőségű chipekből és PCB-kből készített XPG D50 maximális stabilitást, megbízhatóságot és akár 4800 MHz-es sebességet biztosít.  Ezenfelül támogatja a legújabb Intel® és AMD platformokat. Annak érdekében, hogy a belső teljesítmény mindennek ellenálljon, az XPG D50 egy masszív, közel 2 mm vastagságú hűtőbordával rendelkezik a kiváló tartósság érdekében. A D50 támogatja az Intel XMP 2.0-t a problémamentes és stabil túlhajtás érdekében anélkül, hogy ezt BIOS-ban kellene beállítani.

Elegáns geometriai stílus RGB felülettel

Az XPG D50 tiszta és elegáns külsejét az egyszerű geometriai formatervezés és a háromszög alakú RGB panel határozza meg, amely tökéletesen illeszkedik a modul általános kialakításához. Az XPG RGB Sync alkalmazással vagy a nagyobb alaplap gyártók RGB szoftverével három RGB mód közül választhatsz – Statikus, Légzés és Üstökös. A három mód mellett bekapcsolhatod a Zene üzemmódot is, amely a kedvenc dallamaidhoz szinkronizálja a világítást.

A 4800 MHz-es és a 4600 Mhz-es modellek, valamint a 32 GB-os változatok május elején kerülnek kereskedelmi forgalomba. A többi változat áprilistól már elérhető. Az memóriamodulok rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy XPG képviselethez a www.XPG.com weboldalon.

Ad
Scroll to top