Egyéb Hír

A QNAP is felkerült az Adobe Video és Audio Partnereket listázó keresőjébe

A QNAP® Systems, Inc. (QNAP), a számításti, hálózati és tárolási megoldások egyik vezető innovátora bejelentette, hogy a márka felkerült az Adobe® Video és Audio Partnereket listázó keresőjébe a nagy teljesítményű tárolási megoldásaival, beleértve a NAS-okat, az IP-SAN-okat, az FC-SAN-okat és még sok mást. A szigorú teszteléseken átment QNAP NAS-ok hivatalos tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely biztosítja kiváló együttműködésüket az olyan Adobe programokkal, mint az After Effects, az Audition, az Illustrator, az InDesign, a Media Encoder, a Photoshop és a Premiere Pro szoftver.

„Örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk az Adobe-vel a QNAP márka Adobe Video és Audio Partnereket listázó keresőjébe való bekerülésével kapcsolatban.” – nyilatkozta Sam Lin, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A weboldal segítségével a QNAP termékek ismertsége jelentősen növekedhet a kreatív szakemberek számára, így megtalálhatják az önmaguknak legmegfelelőbb audiovizuális munkafolyamatot.”

A QNAP NAS nagy teljesítményű tárolást és fejlett, rendkívül gyors csatlakoztathatóságot kínál, mint például a Thunderbolt™ 2/3, a 40/25/10 Gbps és multi-gigabites Ethernet, valamint a Fiber Channel (FC) támogatás. Ha többet szeretnél tudni a QNAP kreatív szakembereknek szánt megoldásairól, látogass el a https://www.qnap.com/go/solution/adobe/ weboldalra.

Ad
Scroll to top