Egyéb Hír

A QNAP bemutatta költséghatékony auto-tiering NAS megoldásá

 A QNAP® Systems, Inc., a számítási, a hálózatépítés és a tárolás egyik legfontosabb innovátora bemutatta a vállalati szintű TS-1886XU-RP NAS-t. Az Intel® Xeon® D-1600 sorozatú processzorral és a DDR4 ECC memóriával működő TS-1886XU-RP szerver szintű teljesítményt nyújt magasfokú megbízhatósággal. A 2U rack szekrénybe szerelhető TS-1886XU-RP hibrid tároló eszközként szolgál, tizenkét 3,5 hüvelykes HDD meghajtórekesszel és hat dedikált SSD nyílással, ezzel lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kihasználják az Qtier auto-tiering technológiát a NAS tárolók teljesítményének, valamint költséghatékonyságának optimalizálásához.

„A TS-1886XU-RP NAS hibrid tároló architektúrájával és a több SSD optimalizáló szolgáltatásával rendkívül költséghatékony NAS megoldást nyújt vállalati szintű teljesítménnyel” – nyilatkozta David Tsao, a QNAP termékmenedzserje, majd hozzátette: „A szolgáltatásokban gazdag NAS speciális funkciókat tartalmaz, amelyeket arra terveztek, hogy segítse a vállalkozásokat a technológiai kihívások kezelésében az üzleti környezetben, beleértve a 10 GbE-kapcsolatot RDMA/RoCE támogatással, a virtualizációt, a biztonsági mentést és a katasztrófa utáni helyreállítást, a felhőalapú tárolási átjárókat, valamint további képességeket.”

A TS-1886XU-RP nagy teljesítményű Intel® Xeon® D processzort használ és akár 128 GB kétcsatornás ECC DDR4 memóriát is támogat az adatok integritásának fenntartása érdekében. A hibrid tároló struktúrával nagyobb teljesítményt és költséghatékonyságot érhetsz el az olyan QNAP SSD technológiáinak köszönhetően, mint például SSD gyorsítótárazás: az IOPS-igényes alkalmazások optimalizálásához, vagy az SSD over-provisioning: az SSD véletlenszerű írási sebességének javítása az üzleti adatok, az adatközpont és a virtualizáció számára, miközben növeli az SSD tartósságát és élettartamát. Továbbá, a Qtier lehetővé teszi az automatikus többszintű tároló allokációt a TS-1886XU-RP-n, ezzel optimalizálva a NAS teljesítményét és a tárolási kihasználtságot.

A TS-1886XU-RP négy PCIe bővítőhelyet kínál. Az előtelepített kétportos 10GbE SFP+ intelligens NIC a Broadcom NetXtreme®-E hálózati vezérlőt használja, amely támogatja az RDMA-t a konvergált Etherneten keresztül (RoCE és RoCEv2) a NAS teljesítményének javítása érdekében, miközben csökkenti az Ethernet hálózatot használó alkalmazások CPU terhelését. A 10 GbE-es kapcsolat nemcsak felgyorsítja a nagy mennyiségű adat továbbítását, hanem a nagy sebességű távoli biztonsági mentések előnyeit is nyújtja a QNAP Hybrid Backup Sync (HBS) alkalmazás segítségével. A felhasználók más PCIe bővítőkártyákat is telepíthetnek a NAS funkciók bővítésére, például 10GbE/25GbE/40GbE hálózati kártyákat, QM2 kártyákat további M.2 SSD-k hozzáadásához, és SAS bővítőkártyákat a tároló bővítőegységekkel való összekapcsolásához. A Fiber Channel kártyával szerelt TS-1886XU-RP hozzáadható egy Fibre Channel SAN környezethez, hogy megfeleljen a nagy teljesítményű tárolási és mentési igényeknek.

A TS-1886XU-RP méretezhető és átfogó üzleti funkciókat kínál. Támogatja a VMware®, Citrix®, Microsoft® Hyper-V®, Windows Server® 2019 virtualizációs adattárolást, valamint a virtuális gépeket és konténeres alkalmazásokat is. A blokk alapú pillanatképek egyszerűsítik az adatok védelmét és helyreállítását, valamint felhő tároló átjárók segítik a vállalkozásokat az adatok könnyebb migrálásában. A QVR Pro elősegíti a professzionális videó megfigyelő rendszerek létrehozását (8 ingyenes IP kameracsatornát kínál, amelyeket 128 csatornára lehet bővíteni további licencvásárlása révén).

Főbb tulajdonságok

TS-1886XU-RP-D1602-4G: Intel® Xeon® D-1602 2 mag/4 szálas 2,5 GHz-es processzor Turbo Boost-tal (3,2 GHz-ig), 4 GB DDR4 ECC RAM (1 x 4 GB)
TS-1886XU-RP-D1622-8G: Intel® Xeon® D-1622 4 mag/8 szálas 2,6 GHz-es processzor Turbo Boost-tal (3,2 GHz-ig), 8 GB DDR4 ECC RAM (2 x 4 GB),

A 2U rack szekrénybe szerelhető NAS támogatja a 12x 3,5/2,5 hüvelykes HDD/SSD rekeszeket és a 6x 2,5 hüvelykes SSD nyílásokat, a cserélhető SATA 6 Gbps meghajtókat; az akár 128 GB DDR4 ECC RAM-ot (4 x 16 GB DDR4 DIMM modulok); 4x Gigabites Ethernet portot; 4x PCle Gen 3.0 x4 bővítőhelyet (az egyik foglalatban egy előtelepített kétportos 10GbE SFP + Smart NIC található); 2x USB 3.1 Gen1 (5 Gbps) portot és az 550 W-os redundáns tápegységeket

Ad
Scroll to top