Egyéb Hír

Az FSP bemutatta a vékony, 330 W-os, nagy teljesítményű, ventilátor nélküli külső tápegységét

Az AIoT területén egyre növekvő berendezések, például ipari alkalmazási rendszerek, vizuális számítástechnika, beágyazott rendszerek, töltőrendszerek és az emberi interaktivitást igénylő gépi rendszerek iránti igények miatt a piac a legjobb, előírásoknak megfelelő tápegységeket keresi. A nagy teljesítményű külső tápegységek iránti igény egyre növekszik, olyan tényezők miatt, mint a nagy stabilitás, a magasfokú hatékonyság, a ventilátor nélküli kialakítás, az alacsony zaj, a csere egyszerűsége, a kényelmes karbantartás és egyebek.

Az FSP-group közel 30 éve az energiaellátás területének középpontjában áll, ezalatt pedig rengeteg ismeretet és szaktudást halmozott fel a különféle tápegységek fejlesztése során az iparágakban. A külső tápegység sorozat a legszélesebb teljesítmény kínálattal rendelkezik és olyan különféle specifikációkat nyújt, mint például fali-, asztali-, vékony- és USB PD csatlakozás, ezzel megfelelve a különféle ipari igényeknek.

Annak érdekében, hogy megfeleljen az AIoT területre vonatkozó követelményeknek, az FSP kutatás és fejlesztési csapata áttörte a határok szűk keresztmetszetét és bemutatta a 330 W-os, nagy teljesítményű, ventilátor nélküli külső tápegységet. Ez a vékony kivitelű modell mindössze 27 mm magas, így helyet takarít meg a  felhasználók számára. A váz kialakítása csökkenti a zajt, ráadásul ellenáll a pornak is. A termékcsalád megfelel a legújabb IEC 62368-1 biztonsági előírásoknak és képes kielégíteni az audio, video, információs és kommunikációs technológiai berendezések biztonsági követelményeit. Az FSP mindig is elkötelezett volt amellett, hogy a legjobb termékeket biztosítsa az ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében.

A termék jellemzői:

  • Bemeneti feszültség: AC 100-240V
  • OCP / OTP / OVP
  • IEC 62368-1 és IEC 60950-1 tanúsítvány
  • Megfelel a magatartási kódex 5. változatának 2. kiadásának
Ad
Scroll to top