Hír PC

Zalman Z-Machine 500 – Egy különleges, kézzel készült mestermű

Az automatizálás olcsóbbá és elérhetőbbé tette a termékeinket, ugyanakkor az elhivatottságunk és a minőségre való törekvésünk túlmutat a sorozatgyártott termékeken. Ennek ékes példája a Computex alkalmával már leleplezett Z-Machine 500 számítógépházunk, mely kézzel készül.

Ez a modell az eddigi legkülönlegesebb számítógépházunk, lenyűgöző kialakítással és egyedi karakterrel. Mindössze 300 darabot készítettünk belőle, a Zalman 20. születésnapjára, melyek egyedi, gravírozott számozást kaptak, ráadásul a felhasznált anyagoknak köszönhetően bármikor személyre lehet szabni az amúgy is különleges házat. A limitált mennyiségből Magyarországra is érkezett, így a hazai boltokban is megvásárolható már a Z-Machine 500, amely Dél-Koreában kézzel készül.

A Zalman Z-Machine 500 rendkívül különleges kialakítással rendelkezik, hiszen a szokványostól eltérően az alaplap 45 fokos szögben telepíthető. A ház 2mm vastag eloxált alumíniumból és 5T edzett üvegből készült, így generációk múlva is otthont nyújt a legújabb konfigurációknak.

A Zalman névhez hűen a dizájn mellett a hűtés hatékonyságára fektettek még nagy hangsúlyt a tervezők. Belül öt Zalman Spider SF-120 ventilátor található: három elöl és kettő felül. Ezek nem csak a kiváló hűtésért felelnek, hanem a vizuálitást is új szintre emelik az RGB világítással, melyet a dedikált Z-Sync RGB vezérlő irányít.

Ad
Scroll to top