Egyéb Hír

A Philips Fidelio X3 fejhallgató kivételes teljesítményt, stílust és kényelmet kínál

A kivételes hangteljesítmény, a kényelem, a luxus kialakítás és a kiváló összeszerelés kombinációjával jött létre az új zászlóshajó fejhallgató, az audiofil közönség számára készült Fidelio X3.

  • A Fidelio X3 ötvözi a teljesítményt, a stílust és a kényelmet az egyedi zenei élményért
  • A Fidelio X3 kivételes kényelmet az olyan európai, legjobb minőségű anyagok felhasználásával biztosítjuk, mint a megbízható forrásból származó skót Muirhead bőr vagy a dán Kvadrat akusztikus hálószövet.
  • A Fidelio X3 minden pontján a legjobb minőségű alkatrészeket tartalmazza.
  • A nagy, többrétegű, 50 mm-es meghajtók lehetővé teszik a Fidelio X3-nak, hogy teljes tartományú, szélesterű részletgazdag hangzást biztosítson.
  • Szétválasztható kiegyensúlyozott csatlakozás és kábel a hangsáv keveredés csökkentése, valamint a sztereó elválasztás javítása érdekében
  • HRA tanúsítvánnyal rendelkező részletgazdag teljesítmény

A Fidelio egy nyitott fejhallgató

A Fidelio X3 a kritikusok által elismert Fidelio termékcsalád legújabb tagja, amelyet az audiofil felhasználók és a művészek egyaránt szeretnek a gazdag, valósághű hangzás, az extrém kényelem és az elegáns, luxus dizájn egyedi kombinációjának köszönhetően.

A Fidelio élmény három pillérre koncentrál: hangminőség, tervezési minőség és fokozott felhasználói élmény – az X3 a Fidelio az új termékek első zászlóshajó tagjaként jelenik meg.

A Philips Sound úgy tervezte meg a Fidelio X3-t, hogy a valósághű hangzást dinamikus mély és a meleg hangszínű középtartománnyal egyesítse – ahol a hangsúly lenyűgöző hangzáson van, kiválóan elkülönítve a hangszereket és az éneket, miközben a magas tartomány tiszta és részletes.  Az eredmény egy grandiózus élmény, ahol úgy tűnik, hogy a zene túllép a fejhallgató határain, ezzel egyedülálló élményt teremtve.

Az többrétegű polimer hangszórók – gél kitöltéssel a hatékonyabb csillapításért -, és a nagy teljesítményű neodímium mágnesek kiterjedt, természetes hatású magas frekvenciákat és pontos térbeli reprodukciót tesznek lehetővé, amelyek kiegészítik a Philips Fidelio sorozatra hagyományosan jellemző, gazdag mélyhangzást.

A dupla rétegű meghajtókkal és az új belső rezgéscsillapító szerkezettel kifejlesztett Fidelio X3 hangszóró tányérai 15 fokos dőlésszöggel rendelkeznek, hogy pontosan illeszkedjenek a fül természetes formájához, ezzel biztosítva, hogy a zene egyenesen a fülcsatornába kerüljön az igazán magával ragadó élmény érdekében.

A Philips Sound a Fidelio X3-at luxus stílussal álmodta meg, hogy teljesítményt tartóssággal és kényelemmel egészítse ki. Szakértő európai partnerek alapanyagait használták fel, hogy javítsák a termék megjelenését és hangulatát.

Könnyű, de erős, sötétre festett acélváz fenntartható forrásból származó fekete Muirhead bőr bevonattal rendelkezik; a vastag filc fejpánttal és velúros memóriahab fülpárnákkal kombinálva pedig garantálja a kivételes kényelmet a hosszabb zenehallgatás során is.

Egy akusztikailag nyílt kialakítású fejhallgatóként, a Fidelio X3 fejlett architektúrája a hagyományos szűrőlemez helyére akusztikusan átlátszó Kvadrat szövetet kapott, hogy csökkentse a meghajtók mögött levő légnyomás felhalmozódását és az állóhullám tükröződését.

A Fidelio X3 fejhallgatók megfelelnek a nagy felbontású HRA akkreditálásnak és rendkívül széles frekvenciatartománnyal rendelkeznek 5–40 KHz-ig. A tökéletes teljesítmény érdekében a Fidelio X3 kiegyensúlyozott módban is használható a bal és jobb csatornák külön kábelezésével, amely csökkenti a hangszórók közötti áthallást és tovább javítja a sztereó hatást. Egy kiegyensúlyozott, sodort szerkezetű kábel is jár a fejhallgató mellé, amely 2,5 mm-es TRRS csatlakozással rendelkezik a nagy felbontású audio eszközökhöz való csatlakozáshoz.

A hibátlan, teljes körű hallgatáshoz tervezték, a Fidelio X3 a teljesítmény, a kényelem és a stílus minden részletére tett aprólékos figyelem letisztult eredménye.

Ad
Scroll to top