Hír PC

Zalman termékek a tavaszi félévre

A Zalman, az egyetemisták körében is igen kedvelt márka, hiszen remek ár/érték aránnyal rendelkező termékek fűződnek a dél-koreai gyártó nevéhez. A vállalat számos olyan megoldást is kínál a piacon, melyek megkönnyíthetik az egyetemi mindennapokat. Lassan itt a tavaszi félév, így érdemes lehet körülnézni, hogy mire lehet szükség otthonra vagy a kollégiumi szobába.

Zalman ZM-HPS600

A headsetek piacán a Zalman inkább csak az alsóbb szegmensben van jelen, ám a ZM-HPS600 kapcsán pont egy óriási pozitívum. A viszonylag friss headset már 4000 Ft-ért beszerezhető 2 év garancia mellett. Ennyiért egy strapabíró, elegáns külsővel rendelkező és remek áron kapható headsetet kapunk, melyet annyira nem sajnálunk majd a heves csaták vagy a bulik alatt.

Zalman ZM-GM7

Rengetegen töltik a két tanóra közötti hosszabb szünetet egy-egy gyors játékkal, a hétvégi lan partikról pedig ne is beszéljünk. Ilyenkor szükségünk lehet egy modern, minőségi szenzort és kényelmes kialakítást kínáló egérre. Ezeket a legtöbb gyártó igencsak magas áron kínálja, a ZM-GM7 azonban már 9000 Ft alatt beszerezhető. Cserébe felsőkategóriás PixArt szenzort és RGB világítást is kínál.

Zalman ZM-K650WP

Még ha notebook-kal is játszunk az egyetemi évek alatt, akkor is sokan szeretik a külső billentyűzetek használatát. Ha pedig asztali gépünk van, akkor természetes, hogy egy kiváló mechanikus billentyűzetre vágyunk, azt azonban inkább az egyetem és a bulik utáni évekre ajánlanánk. Addig azonban kiváló társ lehet a Zalman ZM-K650WP, mely 8000 Ft környékén már beszerezhető itthon. A billentyűzet teljesen vízálló, ami igazán egyedivé teszi a piacon. Meg se kottyan neki, ha bármivel leöntenénk vagy csak éppen a medence aljáról használnánk.

Ad
Scroll to top