Egyéb Hír

Íme a 4 legjobb RAVPower töltő 2019-ből

Az okos eszközök elengedhetetlen kellékké váltak a mindennapi életünkben, így azok folyamatos töltöttsége is kiemelten fontos szerepet kapott. A legfontosabb szempont a megfelelő töltő vagy power bank kiválasztásánál a megfizethetőség, a sebesség és a hordozhatóság.

A több töltőporttal, optimális töltési sebességgel és kiváló hordozhatósággal rendelkező RAVPower töltők és külső akkumulátorok segítenek, hogy folyamatosan kihasználhasd okos eszközeid és a világháló előnyeit.

PD PIONEER 61W-OS USB fali töltő (RP-PC112)

Ha költséghatékony, kompakt méretű, hordozható töltőt szeretnél a MacBook Pro laptopodhoz, akkor a RP-PC112 tökéletes választás számodra. Ez a 60W teljesítményű fali töltő több laptopot képes USB-n keresztül teljesen feltölteni. A kompakt DC aljzat segítségével könnyedén hordozhatod a zsebedben vagy táskádban egyaránt.

A töltőberendezés az iSmart Charging Technology-val rendelkezik, amely felismeri és optimalizálja az eszközt annak biztosítása érdekében, hogy a leggyorsabb töltési sebességgel töltse azt fel.

A RP-PC112 nagy teljesítményű, valamint 2”x 2”-es töltő beépített biztosítékokkal rendelkezik, amelyek megvédik a laptopot a túltöltéstől, a túlmelegedéstől és a rövidzárlattól.

PD PIONEER 18W-OS 3-PORTOS KÜLSŐ AKKUMULÁTOR (RP-PB172)

Gyönyörű és karcálló felületű RP-PB172 power bank 20.000 mAh-ral rendelkezik, teljesítménye pedig megfelel a nemzetközi repülési korlátozásoknak.

A LED kijelző megnyomásával mindig ellenőrizheted, mennyi energia maradt a készülékben. Három töltőporttal rendelkezik – egy USB-C PD, egy mikro USB és egy lightning porttal, így könnyen kiválaszthatod a legmegfelelőbb csatakozót az eszközöd feltöltésére.

Kétségkívül, ez az egyik legjobb 2019-es RAVPower PD gyorstöltős külső akkumulátor, amely segítségével bármilyen USB-C kompatibilis eszközt feltölthetsz.

A RP-PB172 teljes töltésvédelemmel, valamint a RAVPower iSmart technológiájával is rendelkezik.

2-PORTOS 16750MAH KÜLSŐ AKKUMULÁTOR (RP-PB19)

Ez a gyors töltésű, kompakt méretű és nagy teljesítményű külső akkumulátor 2-porttal rendelkezik, így egyszerre két okostelefont tölthetsz fel rendkívüli sebességgel.

A RAVPower RP-PB19 töltőkészüléket úgy terveztük, hogy több napig képes legyen erengiával ellátni az eszközöket újratöltés nélkül. A külső akkumulátor 16.750 mAh teljesítményével tökéletes kiegészítő hosszú utazásokhoz. Az egyik töltőportja 5V/2,1A sebességgel, míg a másik 5V/2,4A sebességgel képes tölteni az eszközöket.

A 2.4A-os porton keresztül maximális sebességgel töltheted fel az okos eszközeidet, beleértve a táblagépeket is. A töltő kb. 6-7 órán belül teljesen feltöltődik.

PD PIONEER 10000MAH 29W (RP-PB186)

A RAVPover RP-PB186 USB-C PD töltő összteljesítménye 29W (11W-os USB porttal és 18W-os PD porttal rendelkezik). Kifejezetten arra terveztük, hogy 2 készüléket töltsön egyszerre, anélkül, hogy a töltési sebességet fel kellene áldoznod.

Ha van olyan okostelefonod, amely támogatja a Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiáját, akkor ezt a töltőt neked találtuk ki. A Quick Charge 3.0 bemenetet lehetőséget nyújt, hogy akár 4 órán belül feltöltsd telefonodat teljes kapacitással. A Quick Charge 3.0 kimenet 80%-ra tölti fel a telefont mindössze 30 perc alatt.

Nem kell aggódnod a túltöltés, a rövidzárlat vagy a túlmelegedés miatt, mivel az összes 2019-es RAVPower töltő szigorúan betartja a JEITA előírásait, hogy kiváló biztonságot nyújtsanak.

Ad
Scroll to top