Hír

Fejlett kialakítás az otthoni egészségügyi tápellátásban

Az egészségügyi szakemberek a számukra legoptimálisabb megoldásokat keresik a COMPAMED kiállításon, amely Németországban, Düsseldorfban kerül megrendezésre 2019. november 18-21. között. Az FSP Group, az 8A csarnok P09-es standján több termékcsaládot is bemutat a legjobb orvostechnikai eszközei közül.

Az orvosi ellátást, az IKT-technológiákat és az elektronikus orvostechnikai berendezéseket ötvöző otthoni egészségügyi ellátás kategóriájában az FSP bemutatja a legújabb 150W-os orvosi asztali hálózati adapterét, a PMP150N1 sorozatot.

Legfontosabb jellemzők:

• II. osztályú modell, amely megfelel az IEC 60601-1-11 és IP54 szabványoknak
• Széles bemeneti tartomány: 80–264 VAC
• Az áramfogyasztás kevesebb, mint 0.15W kikapcsolt állapotban
• Megfelel a DoE VI / EU CoC EPS 2-es szintű 5-ös változat követelményeinek
• Megfelel az ErP EC No 278/2009. rendeletnek (7. bekezdés)
• Alacsony profil: 28 mm
• Üzemi magasság: 5000 méterig

Ez a közép-magas teljesítményű orvosi adapter a harmadik terméksorozat ebben a kategóriában. Az FSP Group fő erőforrásait 2018 óta erre az egyedi kategóriára fordítja, amelynek a PMP30 sorozatú- (falra szerelhető) és a PMP122 sorozatú (asztali) orvosi adaptereket is köszönhetjük. Az FSP Group folyamatosan teljesíti a zöld energia megoldások szállítójaként vállalt kötelezettségeit és úgy véli, hogy a beruházás nagymértékben hozzájárulna a környezethez, és hosszú távú előnyökkel járna az egészségügyi technológiai rendszerek számára. 

Ezenkívül az orvosi tápegység szakértő bemutatja az egyik sikeres orvosi tápegységének módosított változatát akkumulátor töltő funkcióval, amely segítheti a hordozható eszközök tervezőit az új megoldások létrehozásában.  Az FSP550-70MUA fontos szerepet játszik a vezeték nélküli felhasználói élmény továbbfejlesztésében. A modell alapvető tervezési elképzelését a gyártó hosszútávú partnere, a Dentsply Sirona új generációs Primescan termékén is alkalmazzák. 

Az FSP Group „Protek Power” márkanevén is jól ismert az egészségügyben, amely ISO 13485 és ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező egészségügyi tápegységek tervezésével és gyártásával foglalkozik. Az orvosi termékek széles palettája között megtalálhatók a falra szerelhető adapterek, az asztali adapterek, a nyitott keretes tápegységek, az ATX formátumú tápegységeket és az akkumulátor töltő képességgel ellátott tápegységek is. Az FSP büszke az általános, a módosított és az egyénileg testreszabott orvosi termékeik megbízhatóságára és minőségére.

Az FSP Power Solution, Európában, az FSP németországi központjában létrehozott egy ISO 13485 tanúsítvánnyal rendelkező FAE osztályt is, hogy csökkentse a karbantartási időt. Az erős helyi német FAE osztállyal együttesen az FSP műszaki támogatást, orvosi tápegység átalakítását és kis méretű gyártást is folytat az Európai központban. Szeretettel várunk Düsseldorfban a COMPAMED kiállításon az A8-as csarnok P09-es standján, hogy megvitathassuk igényeidet.

Ad
Scroll to top