Hír

4000Mhz feletti Thermaltake Toughram RGB DDR4 memóriakészletek érkeztek

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, bejelentette a Thermaltake TOUGHRAM RGB DDR4 memória sorozat megnövelt – 4000MHz, 4266MHz és 4400MHz 2×8 GB – frekvenciával érkező moduljait, amelyek egyaránt támogatják az Intel és az AMD platformokat. A 10-rétegű PCB rétegezéssel, a 2 unciás réz PCB rétegekkel és a 10μ aranyozott érintkezőkkel a TOUGHRAM RGB tovább fokozza a túlhajtási teljesítményt, amely jobb játékélményt is eredményez. A magas frekvenciájú memóriakészleteket jobb minőségű chipekkel szerelték fel, melyek részletes vizsgálatokon estek át, hogy biztosítani tudják a magasabb és stabilabb órajeleket. A legújabb 4400MHz-es és 4000MHz-es modulokat Intel Core i7 platformokon, ASUS ROG MAXIMUS XI GENE és MAXIMUS XI HERO alaplapok segítségével teszteltük, amely során a memóriák terhelés közben is stabilan maradtak.

Kenny Lin, a Thermaltake vezérigazgatója izgatottan indítja útjára a TOUGRAM RGB sorozat legújabb tagjait. „Örülünk, hogy mi is részesei vagyunk a magas frekvenciájú memóriák új korszakának. Az esport hirtelen növekedésével a magasabb frekvenciájú memóriák elengedhetetlen szerepet játszanak a gyorsabb és simább teljesítmény elérésében. Emeld egy új szintre a játékélményt a TOUGHRAM RGB DDR4 16GB-os, 4000/4266/4400Mhz-es memóriakészletekkel.”- nyilatkozta Kenny Lin, a Thermaltake vezérigazgatója.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás 

A Thermaltake TOUGHRAM RGB DDR4 memória sorozat új 4 000MHz, 4266MHz és 4400MHz fekete burkolatú moduljai már előrendelhetők a ttpremium.com weboldalon. A gyártó a TOUGHRAM RGB DDR4 memóriák élettartam garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének.

Ad
Scroll to top