Egyéb Hír

Elindult az új Thermaltake folyadékhűtéssel szerelt gaming számítógépeket értékesítő online áruház

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-,örömmel jelenti be a Thermaltake Ausztrália által elindított Thermaltake LCGS (folyadékhűtéses gaming rendszerek)online áruház megnyitását. Az áruház a következő szolgáltatásokat kínálja:

Elsőként az áruházban számos előre összeállított gaming PC található, amelyek tartalmazzák az összes szükséges komponenst, beleértve a Thermaltake tápegységeket és hűtéseket, Intel CPU-kat, ASUS alaplapokat és még sok más terméket. Rendszerépítőink az iparág vezető alkatrészeit használják annak érdekében, hogy minden gaming PC megfelelő stabilitással és teljesítménnyel működjön. A Thermaltake Ausztrália a közeljövőben bevezeti a PC-testreszabásért felelős szolgáltatást is, ahol a felhasználók egyszerűen kedvük szerint kiválaszthatják a felkínált listában szereplő kiváló minőségű alkatrészeket álom PC-jük számára, amelyet végül a profi szakemberekből álló csapatunk épít meg.

Az új online áruház teljes PC-megoldásokat kínál az összeszereléssel járó stressz nélkül. Minden játék PC először egy 24 órás tesztfolyamaton esik át, ahol a rendszerépítőink megvizsgálják mind a CPU, mind a GPU kompatibilitását és teljesítményét, hogy minden 100%-os hatékonysággal működjön. Ezt követően minden rendszert csomagolunk és közvetlenül a megrendelőhöz szállítjuk. Az új Thermaltake folyadékhűtött rendszerek áruháza az első számú választás az olyan felhasználók számára, akik gyorsabb és egyszerűbb utat keresnek álmaik vízhűtéses rendszerének megépítéséhez.

Thermaltake folyadékhűtéssel szerelt gaming számítógépek áruháza – Ausztrália: https://lcgs.thermaltake.com.au/

TT Premium

A vállalati küldetésünk teljesítése érdekében, – hogy tökéletes felhasználói élmény biztosítsunk ügyfeleink számára, – a Thermaltake kifejlesztette a „TT Premium” márkát, amely a legjobb minőségű termékeinket jelöli egy új logóval. A TT Premium sokkal többet jelent az egyszerű minőséggaranciánál. A név a gépépítés iránti elkötelezettséget, a modding iránti szenvedélyt és a Thermaltake azon vágyát jelenti, hogy a PC hardver piacon szereplő a leginnovatívabb márkává váljon. A nagyravágyó PC felhasználók igényeinek kielégítése érdekében a TT Premium elkötelezett az alapvető értékek iránt: kiváló minőség, egyedi kialakítás, változatos kombinációk és kifogyhatatlan kreativitás, melyek együttese szükséges a nagy teljesítményű PC-k megalkotásához.

Kizárólagos “Tt LCS tanúsítvánnyal”

Tt LCS tanúsítvánnyal csak az olyan Thermaltake termékek rendelkeznek, amelyek egyaránt megfelelnek a tervezői csapat és a nagyravágyó PC rajongók igényeinek, így csak a világ legjobb LCS számítógépházai rendelkeznek vele. A Tt LCS tanúsítványt azért hoztuk létre a Thermaltake-nál, hogy a felhasználóknak és a PC rajongók számára egyértelműen jelezhessük, mely házakat terveztük a legextrémebb folyadékhűtés konfigurációk számára. Ez biztosítja a legjobb teljesítményt,  kompatibilitást és funkciókat.

Ad
Scroll to top