Hír

300Hz-es képfrissítéssel jönnek a következő generációs ASUS ROG laptopok

A játékosoknak szánt laptopok igen sokat fejlődtek az elmúlt pár évben, az ASUS pedig mindig is az élenjárók közé tartozott, legyen szó a dizájnról, az erőről van az innovatív új technológiákra. Az IFA 2019 alkalmával ismét nagyot alkottak, hiszen olyan laptopkijelzőt mutattak be, melynek még az asztali mezőnyben sincs párja.

A vállalat ugyanis előállt a 300Hz-es laptopkijelzővel, mely a 240Hz után meglehetősen nagy ugrásnak számít. Sokak szerint a 144Hz is elég, ugyanakkor a legnépszerűbb eSport címeknél könnyen elérhető a 300fps, melyhez kiváló társ a 300Hz-es képfrissítés. Elsőként a vállalat ROG Zephyrus S és ROG Strix Scar III modelljeiben debütálhat majd az új megoldás, melyet később akár az asztali monitorok is követhetnek.

Az új technológia mellett bemutattak egy új színt is, mely a következő negyedévben egy igazán különleges ajánlat lesz a piacon. A gleccserkék gamer laptop ugyanis eddig még nem ismert fogalom, ugyanakkor az ASUS megmutatta, hogy nem csak fekete színnel lehet elegáns és modern gamer gépet készíteni, mely akár a munkahelyen is megállja a helyét.

Ad
Scroll to top