Gaming

Három vadonatúj AOC gaming monitor debütál a Gamescomon

Az ez évi gamescom eseményen az AOC által bemutatott számos más prémium modell mellett a reflektorfény az AOC G2 gaming monitor sorozatának három új tagján lesz. Ezen az európai bemutatón az új modelleket minden látogató első kézből tekintheti meg és próbálhatja ki. Mind a három modell, a 24G2U (24”), a 27G2U (27”) és a hajlított CQ27G2 (27”) 144Hz képfrissítési sebességgel, 1ms MPRT (mozgókép válaszidő) értékkel, FHD (1920×1080 pixel) vagy CQ27G2 esetén QHD (2560×1440 pixel) felbontás és FreeSync funkciókkal rendelkezik, mindenkihez közelebb hozva ezáltal a zökkenőmentes játékélményt.

Ez a terméksorozat minden igénynek megfelel

Az ez évi standon az AOC megmutatja, hogy olyan monitort készített, amely minden játékigénynek megfelel. A látogatók minden modellt kipróbálhatnak, ideértve az AOC hajlított 27 hüvelykes QHD zászlóshajó AGON AG273QCG modelljét is. Az akcióhoz, fegyveres játékokhoz optimalizált képernyők, pl. a 27 hüvelykes VApanellel rendelkező AGON AG273QCX, a 27 hüvelykes FreeSync QHD AGON AG271QX vagy a 27 hüvelykes FreeSync2 AGON AG272FCX6 modellek, 144 és 165 Hz közötti képfrissítési sebességeikkel akadozásmentes mozgást garantálnak. Az ambiciózus játékosok számára bármely versenyjátékhoz a legjobb választás a hipergyors 240Hz-es AGON AG251FZ.

Az Adaptive-Sync illesztőprogram és az 1ms reakcióidő kiiktatják a torzításokat, így a játékos versenyelőnyre tesz szert. Azok számára, akik virtuális világokban kívánnak elmerülni, az ultraszéles 35 hüvelykes,GSync és WQHD funkciókkal rendelkező AGON AG352UCG6 modellt ajánljuk, amely különösen kifinomult képminősége révén minden játékost beszippant a játékkörnyezetbe. A G2 Esports csapatok rajongó kipróbálhatják a G2 Esports márkájú 24,5 hüvelykes, 144 Hz G2590PX/G2 képfrissítésű monitort is. Kiemelkedően zökkenőmentes játékélményükkel, modern formatervükkel és népszerű játékaikkal az AOC partner Philips monitorai biztosan belopják magukat a konzoljátékosok szívébe.

Színpadi szórakoztatás találkozókkal

Az AOC és a Philips a 10.1 csarnok A-080 standján mutatják be termékeiket. A stand rendelkezni fog egy a G2 Esports csapat számára kijelölt területtel is, ahol a rajongók találkozhatnak Lotharral és Orbbal, valamint a Rainbow Six Siege team csapattal. Továbbá az AOC meghívott néhány Herta BSC esports atlétát és pár titkos vendéget is a német véleményvezérek világából. A szelfik készítése és a dedikálások gyűjtése mellett a rajongók nem csupán beszélgethetnek a hőseikkel, hanem a színpadon ki is hívhatják őket egy-egy mókás játékra.

Ad
Scroll to top