Hír

Hálózati eszközök menedzseléséhez készült az új QNAP QWU-100

A QNAP igazi nagyágyúnak számít a hálózati megoldások piacán, ám a legtöbb felhasználó főként a NAS-piacról ismeri őket, hiszen otthoni megoldásokat is szép számmal gyártanak a professzionális termékek mellett. A vállalat nemrég egy más irányban érdekelt újdonságot mutatott be a QNAP QWU-100 személyében, mely az egy hálózaton lévő eszközeink menedzselésében segíthet.

Az újdonság a hálózathoz csatlakozva megkeresi és nyomon követi az összes, vele egy hálózaton lévő eszközt, valamint parancsokat is képes továbbítani feléjük. Ütemezhetünk vele, használhatjuk WoL műveletek időszakos végrehajtásához vagy éppen WoW műveleteket vezényelhetünk le vele. A két Ethernet portnak köszönhetően két alhálózatot is képes kezelni az eszköz, a működést pedig az USB-C csatlakozó biztosítja.

Ken Cheah, a QNAP termékmenedzsere elmondta: „A QWU-100 box lehetővé teszi az egyszerű WoL és WoW műveleteket, valamint a LAN felügyeletét. Az eszköz segít a rendszergazdáknak a működési költségek csökkentésében és a hatékonyság növelésében.”

Ad
Scroll to top