Egyéb

Az ADATA bemutatja az SE800 USB 3.2 Gen 2 SSD-t

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel mutatja be az új ADATA SE800 SSD-t. A tökéletes mobilitás érdekében kialakított SE800 kompakt és könnyű, így könnyen hordozható. Továbbá nagyszerű külsőt kapott a finom hajszálcsiszolt felület által. Az ADATA SE800-at leginkább a tartósság és a kiváló teljesítmény jellemzi: víz-, por-, és ütésálló, valamint olvasási és írási sebessége elérheti az akár 1000MB/s-ot.

Az SSD sebességének evulúciója

Az SE800 akár 1000 MB/s-os olvasási és írási sebességet is elérhet, ami csökkenti a várakozási időt, így a felhasználók akár 6,6[i]-szor gyorsabban tudják továbbítani a fájlokat, mint egy külső merevlemezzel. Ez egy 50 GB-os 4K-s film esetében az átvitel 50s alatt történik meg. A játékkonzol felhasználók a belső tárolóhoz képest gyorsabb játékteljesítményt is élvezhetnek. A SE800 a közelmúltban elnyerte a Computex 2019 d&i díját a tervezési és a teljesítmény kiválóságáért.

Könnyen kezelhető, tartós és stílusos

Az USB C-típusú csatlakozót könnyedén használhatod. A felhasználók mindig megfelelő módon csatlakoztatják az SSD-t, ráadásul a Plug-n-Play, a Windows, a Mac OS és az Android támogatással a felhasználók korlátok nélkül mozgathatják az adatokat a rendszerek között. Akár munka, akár hobbi, az SE800 egyszerű kapcsolatot biztosít számukra. Az SE800 elegáns fémfelülete szemkápráztató, valamint kompakt és könnyű 40 grammos mérete könnyen illeszkedik a zsebbe és táskába.

Az SE800 a szigorú IEC IP68 szabványt követi, tehát por-, és vízálló. Ellenáll a véletlen vízbe kerülésnek 1,5 m-ig 30 percen át. Az SE800 megfelel a MIL-STD-810G 516.6 ütésállósági szabványnak is, így könnyedén túléli a véletlen leejtéseket és ütéseket.

Ad
Scroll to top