Egyéb

Az ADATA bemutatta az Ultimate SU650 M.2 2280 SATA 6Gb/s adatátviteli sebességű SSD-t

Az ADATA Technology, a nagyteljesítményű DRAM modulok, NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bemutatta az ADATA Ultimate SU650 M.2 2280 SATA SSD-t. A TLC 3D NAND Flash memóriával szerelt SSD akár 480GB kapacitással is rendelkezhet, valamint elérheti az 550/510 MB/s olvasási- és írási sebességet. Továbbá támogatja az intelligens SLC gyorsítótárat és a kis sűrűségű paritásellenőrző (LDPC) hibajavítói kód technológiát a teljesítmény javítása és az adatintegritás növelése érdekében. Az M.2 2280 formatervezésnek köszönhetően az SU650 ideális választás asztali számítógépekhez és laptopokhoz, anélkül, hogy bármilyen kábelezésre lenne szükségünk.

A 3D NAND remek PC újítási lehetőség

A 3D NAND Flash használatának köszönhetően az SU650 megnövelt tárkapacitással (120GB, 240GB és 480GB), nagyobb hatékonysággal és megbízhatósággal rendelkezik. Akár rendszermeghajtóként, vagy egyszerű tárhelyként használva, az SU650 egy remek fejlesztési lehetőségnek bizonyul, főleg abban az esetben, ha a felhasználók hagyományos merevlemezről (HDD) kívánnak SSD-re váltani. Továbbá a 3D NAND Flash akár 80%-kal kevesebb energiát fogyaszt a hagyományos HDD-kel szemben, így ideális választásnak azoknak a felhasználóknak, akik hosszú ideig dolgoznak laptopról.

Rendkívül gyors és megbízható

Az intelligens SLC gyorsítótar által a NAND Flash memóriával hatalmas teljesítménynövelés érhető el, aminek köszönhetően az SU650 írási- és olvasási sebessége elérheti akár az 550/510 MB/s-ot is, ezzel gyorsabb rendszerfelállást, adatátvitelt és fájl letöltést eredményezve. Az LDPC (kis sűrűségű paritásellenőrzés) hibajavító kód technológiájának támogatása lehetővé teszi az SU650 SSD-k számára, hogy észleljék és kijavítsák a hibákat az adatok integritásának biztosítása érdekében, ezáltal garantálva a hosszabb élettartamot. Az SU650 2 millió órányi meghibásodás közti átlagos időt (MTBF) kínál, ellentétben a 2D NAND Flash által biztosított 1,5 millió órával, így megnövelt megbízhatóságot nyújt a felhasználók számára.

SSD toolbox és Migration Utility szoftver

Az SU650 SSD megvásárlásával a felhasználók ingyenesen letölthetik az ADATA SSD Toolbox és Migration Utility segédprogramokat. Az SSD Toolbox lehetővé teszi az SU650 SSD-k felügyeletét és kezelését a meghajtó állapotával, az elhasználódás szintjével és az élettartam információkkal kapcsolatban. A Migration Utility különösen előnyös azoknak a felhasználóknak, akik a HDD-ről az SSD-re váltanak, mivel biztosítja az adatok egyszerű és egyértelmű mentését, valamint átállítását, beleértve az operációs rendszert is.

Az ADATA Ultimate SU650 M.2 2280 SATA 6Gb/s SSD rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.comcímen.

Ad
Scroll to top