Egyéb

Az XPG partnerséget kötött az ékszak-amerikai J.Storm e-Sport csapattal

Az ADATA Technology, a nagyteljesítményű DRAM modulok és a NAND Flash termékek vezető gyártója örömmel bejelenti be, hogy partnerséget kötött a J.Storm professzionális észak-amerikai e-Sport csapattal, jelezve elkötelezettségét az e-Sport világszerte történő növekedésének támogatása iránt. Ez az új partnerség az XPG és a J.Storm között a Dota2 és a Fortnite együttműködését is magába foglalja. Az együttműköds részeként a J.Storm kizárólag XPG gaming fejhallgatókat, SSD-ket és DRAM memóriákat használ.

A J.Storm egy professzionális észak-amerikai e-Sport csapat, amelyet az NBA csillag, Jeremy Lin vezet. A partnerség révén a J.Storm fontos szerepet fog játszani a legújabb XPG gaming termékek fejlesztésében és tesztelésében. Visszajelzésük segíteni fog a termékfejlesztési folyamatokban, hogy érdemi innovációkat és termékeket kínáljon az XPG minden szinten a játékosok számára.

„Az XPG rendkívül örül, hogy együttműködhet a J.Storm csapattal,” mondta Alex Yin, az XPG üzletág vezetője. „Megtiszteltetés számunkra, hogy a J.Storm-hoz és annak tagjaihoz társulhatunk, továbbá várjuk a közös kiváló eredmények elérését a számítógépes csatatéren, valamint az e-sportok világában.”

„A J.Storm örömmel fogadja az XPG-t. Örülünk, hogy a legújabb és legjobb berendezéseket használhatjuk csapatunk teljesítményének javítása érdekében. Alig várjuk, hogy az elkövetkező években mit tudunk együttes erővel elérni az e-sport iparágban” – mondta Chandler Dent, a J.Storm üzleti igazgatója.

Az XPG J.Storm-mal való partnersége a szervezet meglévő értékeire épül, beleértve a kiválóság és a csapatmunka tervezésének elkötelezettségét, valamint segítséget nyújtani az e-sport profi játékosai számára, hogy új szintre kerülhessenek az XPG által.

Ad
Scroll to top