Egyéb

Az ADATA frissítette az ipari 3D TLC SSD-k tartóssági besorolását

Az ADATA Technology, a nagyteljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel jelenti be, hogy az ipari minőségű 3D TLC SSD-k tartóssági besorolását 3K P/E ciklusra korszerűsítette, így a tartósság, a megbízhatóság és a stabilitás a 2D MLC SSD-vel egyezik meg. A magas hőmérséklet-tartományban (-40 °C és 85 °C között) működő képességükkel együtt kiváló megoldást nyújtanak és biztosítják az alkalmazások által igényelt tartósságot és konzisztenciát, mint például a mesterséges intelligencia, IoT, intelligens közlekedési rendszerek, felügyeleti rendszerek, adatközpontok, hálózati műveletek és védelmi rendszere.

ADATA 3D TLC SSD

A NAND Flash tervezés és gyártás folyamatos fejlesztése, valamint a piac állandóan változó igényei miatt a 3D NAND számos iparágban népszerű memóriamegoldássá vált. Annak ellenére, hogy a piac egyre nagyobb hangsúlyt fektet a 3D NAND-re, két fő hiányossága van, nevezetesen a szélsőséges hőmérsékleten való működés és a magasabb tartóssági értékek elérése. Ennek a hiánynak a betöltéséhez az ADATA az ipari minőségű 3D-s TLC SSD-ket 3K P/E szintre emelte, ami hasonlóvá teszi a 2D MLC SSD-khez. Ugyanakkor az ADATA 3D TLC SSD-ket úgy is tervezték, hogy széles hőmérséklet-tartományban (-40 °C és 85 °C között) működjenek, valamint tartós, robusztus és megbízható memória-megoldást biztosítanak.

Az ADATA ipari minőségű 3D TLC SSD-k a tartósság és a széles hőmérséklettartományban végezhető műveletek mellett, akár 1TB kapacitással és 2,5 hüvelykes méretben, valamint M.2 2280, M.2 2242 és mSATA csatlakozással is elérhetők a különböző alkalmazások, ügyfelek és iparágak igényeinek kielégítésére. Továbbá az ADATA ipari minőségű 3D TLC SSD-k a megbízhatóság és a költséghatékonyság növelése érdekében a vállalat saját A+ SLC technológiáját alkalmazzák, amely egyéni NAND Flash firmware-t használ A+ algoritmussal az SLC teljesítmény emulálására. Az A+ SLC rendkívül megbízható, kiváló adat integritást és költség-teljesítmény egyensúlyt biztosít.

Jelenleg a következő ADATA ipari minőségű 3D TLC SSD-k rendelkeznek 3K P/E ciklussal: ISSS333 és ISSS316 2,5 hüvelykes SSD, IM2S3338 és IM2S3168 M.2 2280 SSD, IM2S3334, IM2S3164 M.2 2242 SSD, valamint IMSS316 mSATA SSD. Ha többet szeretne megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, forduljon a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.

Ad
Scroll to top