Egyéb

A QNAP integrálja a QNAP NAS-ba a WoMaster ThingsMaster-t a OTA-t az eszközkezelés érdekében

A QNAP Systems, Inc. partmerségi megállapodást kötött a WoMasterrel, az IoT vezető szolgáltatójával, hogy integrálja a ThingsMaster OTA szolgáltatást a QNAP NAS-ba az over-the-air eszközkezeléshez. Ez a kulcsfotosságú megoldás a WoMaster felhasználóinak egy biztonságos és helyszíni platformot biztosít a központos kezeléshez távoli eszközök esetén.

A ThingsMaster OTA egy webalapú, over-the-air eszközkezelő megoldás, amely intuitív és testreszabható felhasználói felületet biztosít a telepített eszközök beállításához, felügyeletéhez és kezeléséhez anélkül, hogy bármilyen IT-fejlesztés szükséges lenne. Az eszközkezelési műveletek, például a kötegelt eszköz konfigurációk beállítása, a csoport újraindítása és a firmware frissítése biztosítja, hogy a felhasználók naprakészek legyenek a legújabb funkciókkal és biztonsági javításokkal. A ThingsMaster OTA szintén működik interaktív felügyeleti menedzsmentként egy térképpel, amely megjeleníti az eszköz állapotát, a vezeték nélküli jelerősséget és az összes telepített LTE/5G routerek helyét. A felhasználók a kritikus eseményekre vonatkozó riasztásokat testreszabhatják a Node-RED típusú áramlás alapú programozással.

„Örömünkre szolgál, hogy a QNAP-pal együtt dolgozva a ThingsMaster OTA szolgáltatást beépítsük a QNAP NAS alkalmazás-ökoszisztémába is a nagyobb felhasználási lehetőségek elérése érdekében” – mondta Mike Liu, a WoMaster Software Division CTO-ja, hozzátéve: „A ThingsMaster OTA szolgáltatás nem csak intuitív felhasználói kezelőfelület biztosítja, amely egyszerűsíti a menedzsmentet, de kihasználja az AI gépi tanulási technológiát is, hogy megakadályozza a leállásokat és javasolja a karbantartást, növelve a vezetői termelékenységet és a költségtakarékos előnyöket.”

„Számos biztonsági opcióval és hardverkonfigurációval a QNAP NAS megbízható kiszolgáló platformként szolgál a ThingsMaster OTA szolgáltatás futtatásához. A WoMaster felhasználók kihasználhatják a QNAP NAS számos kiváló funkcióját a diverzifikált tárolási és számítástechnikai alkalmazásokhoz.” – mondta Y.T. Lee, a QNAP alelnöke.

Ad
Scroll to top