Egyéb

A Thermaltake bemutatja a DPS G applikációt

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, bemutatta a Smart Power Management (SPM) rendszert és elérhetővé tette a legújabb frissítéseket a DPS G PC és Mobil APP-hoz, amely új szintre emeli a kapcsolatot a felhasználókkal, illetve segíti a PC rajongókat a még kiválóbb rendszerek megalkotásában.

Az új és továbbfejlesztett DPS G Mobil APP egy barátságosabb felületet biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén vezérelhessék a tápegységüket. Más funkciók is elérhetők az új verzióban, beleértve a ventilátor fordulatszám-szabályozását, a számos VGA felügyeleti mechanizmust, valamint a figyelmeztető jelzéseket, és így tovább. Továbbá az új alkalmazás teljes mértékben TT RGB Plus Sync kompatibilis, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az összes RGB beállítás zökkenőmentesen szinkronizálják a Thermaltake kompatibilis termékcsaláddal a még jobb szín beállítás érdekében.

Mi is az a Smart Power Management (SPM)?

A Smart Power Management (SPM) egy felhőalapú szoftver, amely zökkenőmentesen integrálja a három intelligens platformot: a DPS G PC APP-ot, a DPS G Smart Power Management Cloud-ot és a DPS G Mobile APP-ot, amely a számítógéped legfontosabb statisztikáinak összeállítását végzi részletes diagramokban ábrázolva a PC jobb kezelése érdekében. Könnyen hozzáférhető az SPM PC-n vagy mobilon keresztül egyaránt, legyél akár otthon vagy attól távol, kihasználhatod a teljeskörű felügyletet bárhol és bármikor!

A DPS G PC App új jellemzői:

A ventilátor sebességének testreszabása

Az intelligens ventilátor üzemmódok háromféle ventilátorsebességet támogatnak: csendes, erőteljes és Smart Zero ventilator módokat. Ezek a funkciók nemcsak lelassítják vagy felgyorsítják a ventilátor működését, hogy csökkentsék a zajt vagy javítsák a termikus teljesítményt. Ha a PC alacsony teljesítményen működik, a felhasználók a Smart Zero ventlátorra is válthatnak, hogy minimálisra csökkentsék a hallható zajt.

Több VGA támogatása

A valós idejű multi-VGA felügyeleti funkciók információkat nyújtanak a hőmérséklet/terhelés/ventilátor sebesség/óra/teljesítmény állapotásról minden olyan VGA grafikus kártyához, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen elsajátítsák a PC-modding rejtelmeit.

A DPS G Mobile App új jellmezői:

UI optimalizáló

Egy könnyen használható alkalmazás kulcsfontosságú ahhoz, hogy a felhasználók mobileszközökkel menedzselhessék a PC-jüket. A legújabb DPS G Mobile App letisztult és egyszerű felületet biztosít a felhasználók számára minden részlet megtekintéséhez.

Figyelmetető jelzés

A valós idejű figyelmeztető figyelmeztetés megjelenik az okos telefon kijelzőjén, amikor jelentős PSU rendellenességek, mint például a ventilátor meghibásodása, túlmelegedése (több mint 140 140℉/60 ℃) vagy abnormális feszültségszint (a normál szint 5%-a alatt/felett) fordulnak elő.

Hőmérséklet (°C/°F) felügyelet

Előfordulhat, hogy a felhasználók a helyzetük vagy a kultúrájukból adódóan a hőmérséklet-kijelző egységeit rosszul értelmzik. Most a felhasználók egy kattintással válthatnak °C vagy °F értékek között, így elkerülve a helytelen beálltás lehetőségét.

Ad
Scroll to top