Gaming

Piacra került a Glorious Model O

A játékosoknak szánt egerek piacán manapság óriási a verseny a gyártók között, miközben a termékek terén olyan nagy megosztottságot nem tapasztalhatunk. Persze vannak különlegesebb darabok, például a Ninja nevével fémjelzett Finalmouse, mely elképesztő áron kínál ugyan tényleg jó teljesítményt és könnyű súlyt, de összességében olyan nagy extrát mégsem.

Az egér ráadásul tényleg olyan periféria, melynél sok eltérő igényt, fogási formát, árérzékenységet és játékstílust kell figyelembe venni, a legtöbb szerepet pedig egyértelműen az FPS egerek kapják. A Glorious PC Gaming Race nemrég bemutatott egy igen ígéretes modellt, mely egyszerűen a Model O nevet kapta. Az újdonság kívülről a Finalmouse-féle Ninja megoldásra hajaz, de az oldalán nem lyukas, így még jobb fogást biztosít.

A fehér és fekete színben, illetve matt (67 gramm) és fényes (68 gramm) festésben érkező változatok minőségi szenzorral (PixArt 3360) és Omron kapcsolókkal érkeznek vagy is az 50 dollár körüli árhoz képest nem kell lejjebb adnunk a tudást illetően. Az RGB világítás az egér több pontján is megjelenik és szoftveresen vezérelhető. A talpazat az átlagnál jóval vastagabb csúszófelületet kapott és a kábelezés sem mindennapi, így kábelvezetőkre sincs szükség a tökéletes mozgáshoz.

Az egér különlegessége tehát nem csak egy dologra összpontosul, összességében kapunk egy rendkívül minőségi, különleges csomagot, mely súlyban a legkönnyebbek között van, miközben árban egyáltalán nem drága. A Matt verzió például 58 dollárba kerül Magyarországra szállítva, amennyiért itthon a legnagyobb márkák belépőmodelljeivel találkozhatunk.

Ad
Scroll to top