Gaming

Streamereknek készült a HyperX QuadCast mikrofon

A HyperX néhány év alatt abszolút domináns piaci szereplővé lépett elő a gamer perifériák piacán, a portfóliójukat pedig eddig főként általánosabb termékek jellemezték vagyis egereket, billentyűzeteket, headseteket és egérpadokat kínáltak. Több kategóriában is kiváló termékeket tettek le az asztalra, nemrég pedig egy új piac meghódításába kezdtek bele.

A streamelés manapság rendkívül népszerű, egy gamer streamer legfontosabb hardvere pedig a mikrofonja, hiszen a nézőkkel való kommunikáció nagyon fontos ebben a műfajban. Eddig a legtöbben valamilyen komolyabb audio gyártó termékét használták, de van már olyan gamer márka, mely kínál külön erre a célra készített eszközt. Az ASUS és a Razer után a HyperX is beszáll ebbe a szegmensbe, méghozzá a QuadCast nevezetű mikrofonjával.

A QuadCast tulajdonképpen egy teljes csomagot kínál, hiszen stabil állvánnyal rendelkezik a kisebb rázkódások, rezgések elnyelése okán, illetve beépített pop-filtert is kapott, így két igen drága kiegészítőt spórolhatunk meg. Egy érintésre némíthatjuk le magunkat, melyet piros LED világítás jelez, a dizájn pedig meglehetősen visszafogott, de jól látszik, hogy minőségi termékről van szó.

A 140 dolláros újdonság sztereó, Omnidirectional, Cardioid és Bidirectional módban is használható, így a streamelés mellett akár podcastek, interjúk rögzítésére is alkalmas. A számítógépekhez USB csatlakozással társíthatjuk, ennek kapcsán pedig kicsit mérgesek lehetünk az idejétmúlt micro-USB szabvány használatára.

Ad
Scroll to top