Egyéb

Megérkezett az NZXT HUE 2 Ambient Kit V2

Az RGB világítás manapság már mindennapos a PC-s hardvereknél és kiegészítőknél, az NZXT azonban igyekszik minél teljes körűbb megoldást kínálni. Az RGB-s hűtések és belső LED csíkok mellett van nekik egy HUE 2 RGB Ambient Lighting Kit csomagjuk is, mely tulajdonképpen egy PC-vel vezérelhető Philips Hue LED csomag, amit a monitorok, asztalok hátuljára ajánlanak.


A felhasználói visszajelzéseket és igényeket begyűjtve nemrég bejelentették, hogy hamarosan piacra kerül az átdolgozott változat, mely szimplán az NZXT HUE 2 Ambient Kit V2 nevet kapta. Az újdonság hatalmas újítást nem hoz magával, azonban apró és figyelmes fejlesztéseket igen.

  • Még jobb tapadás: Még erősebb ragasztó a LED-szalagok hátulján, mely többféle felületen és textúrán tapad meg jól
  • L-alakú sarokelem: A 150mm-es korábbi sarok csatlakozót egy L-alakúra cserélték, mely a monitorok sarkainál jöhet majd nagyon jól
  • Alkoholos törlőkendő: Bekerült a csomagba egy törlőkendő is, mellyel a LED-csíkok felragasztása előtt érdemes letisztítani a felületet

A csomagból két változat készül, az egyik 21,25, 34 és 35 hüvelykes UltraWide monitorokkal, a másik pedig 26 és 32 hüvelyk közötti nem UltraWide monitorokkal lesz kompatibilis. A vezérlő és az áramellátó adapter természetesen továbbra is a csomag része, a fényeket pedig az NZXT CAM szoftverrel vezérelhetjük majd.

Európában áprilisban kerülhet piacra, a 100 dolláros kinti árnál valamivel drágábban.

Ad
Scroll to top