Egyéb

Légy igazi legenda az ASRock Steel Legend alaplapokkal

A vezető globális alaplapgyártó, az ASRock büszkén mutatja be az új ASRock Steel Legend alaplap sorozatát. Az ASRock Steel Legend alaplapjai a legigényesebb specifikációk és jellemzők köré épültek, hogy széles körű alapanyagokat és funkciókat biztosítsanak a stabil és megbízható teljesítmény érdekében. Az alaplapok a tömegből kiemelkednek a masszív és az extra nagy XXL alumínium hűtőbordákkal, I/O Armor-ral, PCI- E Steel Slot-tal és Polychrome Sync (vezérelhető RGB LED) világítással. A Sapphire Black PCB-én minden részletes információ nyomtatásra került, így rendkívül egyszerű a használata. Ezen tulajdonságok a mainstream felhasználók, a játékosok és a szakemberek számára stílusos munka-, valamint játékkörnyzetet bitosítanak. Ezenkívül az alaplapok támogatják a legújabb AMD Ryzen processzorokat, illetve a legjobb minőségű Nichicon arany kondenzátorok és a PCB-be integrált jelvédő által kiváló hangélményt nyújtanak.

Az ASRock sokat fejlesztett az optimális stabilitás és a védelem érdekében. Az ASRock Full Spike Protection minden USB-, audio- és LAN-porton keresztül védi a felhasználókat a Lightning / ESD károsodásoktól, ami biztonsággal töltheti el őket a Steel Legend alaplapok kihívásokkal teli környezetben való használatakor.

A Prémium 60 A-es fojtótekercs és a Nichicon 12K fekete kondenzátorok használata nem csak azt jelenti, hogy a B450 és a B450M Steel Legend továbbra is sziklaszilárd marad, függetlenül a feladattól, hanem a rendszer is stabil marad akár túlhúzás közben az extra teljesítményt biztosítása édekében, akár játék vagy professzionális tartalom készítésekor.

Az integrált AMD StoreMI támogatással a B450 Steel Legend alaplapja kiváló szintű tárolási teljesítményt biztosít, míg az AMD Crossfire™ támogatása lehetővé teszi a maximális grafikai teljesítményt kihasználását, amit a PCI-E Steel Slot garantál, így a grafikus kártyái szilárdan a foglalatban maradnak, anélkül, hogy bármilyen külső interferenciát szenvednének.

A B450 és a B450M Steel Legend a teljesítmény, a stabilitás és a védelmi igények kielégítése mellett készen áll, hogy támogassa a profi játékosokat vagy a kiváló minőségű 4K tartalom kedvelőit.

B450 Steel Legend

A B450 Steel Legend egy teljes funkcionalitású ATX alaplap, amely kompatibilis az első és második generációs AMD Ryzen™ processzorokkal, Radeon™ VEGA grafikus kártyával és az AM4-es aljzattal. Az alaplap egy teljes funkcionalitású I/O Armor-ral rendelkezik, amely HDMI és DisplayPort portokat tartalmaz a 4K videókhoz, amikor AMD Ryzen™ és Athlon™ processzorokat használják integrált Radeon™ RX Vega és Vega grafikus kártyával. Az ASRock egyedi M.2 foglalata védi és fokozza az M.2 SSD-k teljesítményét. Különböző (játék) perifériákhoz való csatlakoztatáshoz a B450 Steel Legend két USB 3.1 Gen2 (A típus, C típus), négy USB 3.1 Gen1 típusú A port és egy kombinált PS / 2 port USB 2.0 porttal rendelkezik, így a játékosok az örökölt perifériáikat is használhatják.

B450M Steel Legend

Ez a Micro ATX verzió ugyanolyan teljesítményt tesz lehetővé, mint a nagy testvére, de a B450M Steel Legend alaplapot a helyspecifikus építésekhez optimalizálták. A méretre összpontosítva dupla M.2 aljzatot tartalmaz, amelyek rugalmasak a DIY felhasználók számára. A stabil teljesítmény biztosított a prémium 60 A-es teljesítményű fojtótekercsek és a Nichicon fekete 12K kondenzátorok révén, valamint akár a DDR4 3533+ túlhúzott memóriát is támogatja. Nem számít a mérete, biztosan problémamentesek az ASRock Steel Legend alaplapok.

Ad
Scroll to top