Egyéb

2 Zalman ház az Árukereső Top 4-ben

2 Zalman ház az Árukereső Top 4-ben

A számítógépházak piacán rendkívül nagy verseny zajlik a gyártók között, az elmúlt években pedig számos új trend alakult ki, melyhez sokan igazodtak. A Zalman hosszú évek óta vezető piaci szereplő ezen a területen, 2018-ban pedig számos újdonságot dobtak piacra. Többek között ennek is köszönhető, hogy Magyarországon az Árukereső oldalán a Top 4-ben két Zalman ház is helyet kapott, ráadásul a dobogó legfelső fokán egy új modell található.

Az Árukereső Magyarország egyik legnépszerűbb ár-összehasonlítási oldala, naponta több ezer látogatóval, rendkívül széles kínálattal és az ország legnagyobb boltjaival. Az árak összevetése mellet látható, hogy az adott terméket hány helyen árulják, illetve a vásárlói véleményekre is számíthatunk.

A számítógépházak kategóriájában a Zalman I3 Series a legnépszerűbb termék, mely nemrég került piacra, így hamar a hazai vásárlók kedvencévé vált. Az első hely mellett a kiváló értékelés is jól mutatja, hogy ismét egy remek ár/érték arányú, jó minőségű terméket készített a Zalman, mely abszolút igazodik a 2018-as trendekhez, elvárásokhoz.

A lista 4. helyén egy klasszikus belépőszintű Zalman ház, a Z1 Neo található, mely jó ideje a legnépszerűbb választások között található. A belépőszint a Zalmannál ugyanis jóval több extrát kínál, mint sok riválisánál és a minőség is a vállalat hírnevéhez méltó.

Ad
Scroll to top