Egyéb

2 Zalman ház a top 5-ben

A mai modern házaknál a tágas belső és az igényes külső sokszor a megfelelő hűtés rovására megy, arról nem is beszélve, hogy sok gyártó komoly felárat kér ezekért a tulajdonságokért. A Zalman mindig is arról volt híres, hogy remek ár/érték arányt kínál a felhasználók számára az összes árszegmensben, nem is csoda, hogy a Gamer.hu csapata a Top 5-be 2 Zalman házat is beválasztott.

Sajnálatos módon nagyon sok silány minőségű számítógépház kapható a piacon, melyek kívülről lehet, hogy jól néznek ki, de ha a felhasznált anyagokon és a gép több fontos elemén spórolnak a gyártók, abból általában semmi jó nem sül ki, egy rossz minőségű ház pedig nem képes megfelelő környezetet teremteni a drága pénzért megvett hardvereinknek. A Gamer.hu, az ország egyik legnépszerűbb online gamer magazinja nemrég körülnézett a piacon és kiválasztotta a budget kategória 5 legjobb ajánlatát, melyből 2 is a Zalman műhelyében készül.

Zajszigetelt gyönyörűség – Zalman R1
“Az R1 is egy visszafogottabb, letisztult típusa a Zalmannak, amely kábelmenedzsmentes, jól szellőző, kapott porszűrőket is és ráadásul zajszigetelt is. Az anyaghasználata meglepően jó az olcsó mivolta ellenére, emellett a házon állíthatjuk a ventilátorok fordulatszámát és akár vízhűtést is pakolhatunk bele. Rengetegen a legjobb belépőszintű háznak tartják a rengeteg extra miatt, ráadásul kapható fehér verzióban, ami még vadabb.”

Brutális Fényáradat – Zalman i3 Series
“Az i3 maximálisan rámegy a kinézetre és a fényáradatra, de ez szerencsére nem megy a hűtés rovására. Gyárilag 4 darab fehér színben pompázó ventilátorral szerelték, a kinézete pedig első látásra a többszörösébe kerülő gépházakra emlékeztetnek. Az oldala teljes plexi, kitehetjük a kedvenc SSD-nket a kirakatba, van mellette kábelmenedzsment és ventilátorszabályzás. A 12 ezres árcédula ellenére egyáltalán nem néznénk egy olcsó háznak ezt a modellt sem.”

A Gamer.hu csapatára általában érdemes hallgatni, hiszen más hardveres témákban is nagyon jó tanácsokkal látják el a játékosokat. Az ünnepi szezonban valószínűleg a Zalman R1 és a Zalman  i3 Series házak is rengeteg konfiguráció alapját képezik majd.

Ad
Scroll to top