Gaming

ZM-K900M: Fehér holló a játékosok kedvence

Manapság a játékosok óriási kínálatból választhatnak maguknak perifériákat, ugyanakkor továbbra is igen nehéz egyedinek lenni. Sokan továbbra is a fekete-piros kombinációra esküsznek a piacon, azonban egyre nagyobb igény van a különleges darabokra. A fehér szín például egyre népszerűbb a felhasználók körében, legyen szó hardverről, perifériáról vagy éppen számítógépházról és kiegészítőkről. A Zalman ZM-K900M az egyike azon kevés billentyűzetnek, amely fehér színben is elérhető.

Ráadásul a K900M nem csak a fehér színnel tud kitűnni a mezőnyből. A billentyűzet Khail Blue mechanikus kapcsolókat kapott, vagyis az egyik legjobb minőségű megoldások dolgoznak a gombok alatt, melyek a klasszikus mechanikus érzést is biztosítják. A makró opciók és multimédiás lehetőségek kényelmet és személyre szabhatóságot biztosítanak, míg a játékosoknak az 1000Hz-es frissítés és az anti-ghosting funkció lehet nagyon fontos.

Természetesen a Windows gomb is könnyen deaktiválható, így senkit sem érhetnek kellemetlen meglepetések. Na és persze a gamerek kedvence, a teljesen személyre szabható LED RGB világítás sem maradhatott el. A fehér verzió főként nemzetközi online áruházakból szerezhető be igen barátságos, akár 50 dollár körüli áron, míg a fekete változat a hazai boltok polcain is elérhető 30 000 Ft környékén.

Legfontosabb tulajdonságok:

– Szín: fehér (feketében is elérhető)

– Világítás: RGB

– Mechanikus kapcsoló: Kailh Blue

– Gombok száma: 104

– Multimédia gombok

– 10 makró gomb

– Anti-ghosting

– Csatlakozás: USB

– Kompatibilitás: USB/PS2

– Kábelhossz: 1.7 m

– Méretek: 440x140x35 mm

 

Ad
Scroll to top