Egyéb

Az Acer elindítja Innovatív Oktatás Programját

Az Acer bejelentette az Innovatív Iskola Programot, mely által tanintézmények támogatást nyernek az Acer technológiák alkalmazása által, oktatói- és hallgatói környezetekbe.

Az Acer Innovatív Oktatás program lehetővé teszi a tanárok, oktatók számára, hogy egy szociális háló részeként elsajátíthassák a legjobb módszereket, közösségi jelleggel taníthassanak, használva az #AcerforEducation hashtaget a minél kedvezőbb együttműködés érdekében. A rendszer biztosítja, hogy speciális betekintést kaphassanak a felhasználók az aktuális folyamatokba, kollegáris szinten, akár nemzetközi viszonylatban vitathassák meg egymással a jövőbeni oktatási struktúrákat.

Továbbá a tanintézmények jogosultak arra, hogy kapcsolódó demo eszközöket kapjanak kézhez, tesztelve a kapcsolódó aktivitásokat. “Célunk az, hogy folyamarosan támogassuk az oktatási intézményeket, segítsük küldetésüket egy 360 fokban mindent lefedő rendszerrel, ekoszisztémával. Például az Acer for Education egyesít hardvert, szoftvert, innovatív technológiákat, és a legjobb együttműködő szolgáltatásokat – hálózat szinten – azért, hogy megfeleljünk az oktatási intézmények jövőbeni követelményeinek” – fogalmazott Massimiliano Rossi, az Acer EMEA terméküzletágának első embere.

A legelsők közé tartozó 15 Acer Innovatív Tanintézmény 10 különböző országból máris ki lett választva a programra, és meg lett hívva az 1. Oktatói Tanácskozásra, mely a következő hónapokban lesz levezényelve. Ahhoz, hogy az oktatás területén is a legjobbat nyújtsa az Acer, feltétel, hogy egy erőteljes ekoszisztéma kerüljön kiépítésre, mely kombinálja a fejlett hardverportfóliót a hasonló minőségű szoftverekkel, valamint kitűnő szolgáltatással.

Ad
Scroll to top