Egyéb

Bemutatkoztak az új Philips E9 képernyők

A Philips monitors bejelentette, hogy három új modellel bővíti a Philips E-sorozatú fogyasztói célú képernyőit.

 Feljavított “E9,” ezek a modellek a lehető legkiválóbb képélmény és stílus érdekében egyesítik a kiemelkedő formatervezést és a különleges képteljesítményt. Mind a három E9 modell vékony kávával rendelkező Full HD monitor, Ultra-Wide Color ultra széles színtartományuk élethű színeivel és szélesebb látószögeivel magasabb szintű képélményt és kényelmet biztosít, akár otthon, akár a munkahelyen.

Kiváló képminőség

Az új Philips E9 monitorok 27 hüvelykes IPS LED széles látószögű képernyőkkel rendelkeznek. A szabványos TN panelektől eltérően az IPS fantasztikus képet és pontos színeket biztosít, ráadásul a 178/178 látószög lehetővé teszi, hogy csaknem minden szögből élvezni lehessen a rendkívül éles képet és a ragyogó színeket. Így ezek a modellek nem csupán fotók megtekintésére, filmnézésre és webes böngészésre alkalmasak, hanem olyan professzionális felhasználásra is, amelyhez pontos színekre és egyenletes fényerőre van szükség. Az Ultra-Wide Color technológia az élénkebb és természetesebb megjelenésű színek érdekében különösen széles színskálát biztosít az E9 monitorok számára, míg a továbbfejlesztett Full HD 1920 x 1080 felbontás fantasztikus részletgazdagsággal, fényerővel, kontraszttal és szinte érinthetően valósághű képekkel kápráztatja el a felhasználót. Mindezek mellett a Flicker-Free technológiával, amely szabályozza a fényerőt és a kellemesebb képélmény érdekében csökkenti a villódzást, valamint a Philips LowBlue üzemmóddal, amely intelligens szoftverével csökkenti a káros rövid hullámhosszú kék fény arányát, ezek a monitorok gondoskodnak a felhasználó egészségéről is.

Stílusos dizájn

Az E9 monitorok tovább viszik annak az intelligens formatervezésnek a hagyományát, amely olyan sikeressé tette a Philips E-sorozatot. A fényes fekete felületű és elegáns fém lábazattal rendelkező 27 hüvelykes modellek mindegyike szuper vékony, mindössze 9,94 mm és el van látva AMD FreeSyncTM technológiával, amely a tökéletesen zökkenőmentes játékélmény érdekében szinkronizálja a monitor képfrissítési sebességét a GPU képalkotási sebességével. A tökéletes megjelenés és a figyelem elterelésének minimalizálása érdekében ezek a monitorok ultra keskeny kávával rendelkeznek, amely ideálissá teszi őket többképernyős, vagy csempe-szerű elrendezésekhez és számos felhasználási célra a grafikai tervezéstől kezdve a professzionális alkalmazásokon át a játékig. Továbbá a képernyők nem csupán fantasztikusan néznek ki, de a környezetet is védik. A fenntartható módon gyártott, legfontosabb nemzetközi szabványoknak megfelelő környezetbarát anyagokból készült monitorok higany-, és ólommentesek, 100%-ban újrahasznosítható csomagolóanyagban kerülnek kiszállításra és alacsony áramfogyasztásunknak köszönhetően energiatakarékosak is egyben.

Egyszerű csatlakoztathatóság

Az univerzális digitális csatlakoztathatóságra felkészített mind a három E9 monitor rendelkezik nagyfelbontású multimédiás interfész (HDMI) jelek fogadásához szükséges hardverekkel így képes számítógépek, vagy bármilyen AV forrás (például set-top box-ok, DVD-lejátszók, A/V vevők és videokamerák) nagyfelbontású digitális videó és audio jeleinek vételére. A még nagyobb kényelmet és csatlakoztathatóságot kínáló 276E9QJAB modell villámgyors képalkotást és képfrissítést biztosító DisplayPort csatlakozóval, valamint a nagyobb multimédiás élmény érdekében beépített sztereó hangszórókkal is rendelkezik.

Tovább növekszik az E9 család

Az új 27 hüvelykes síkképernyős monitorokon túl a Philips E9 család olyan további síkképernyős és ívelt monitorokkal fog bővülni, amelyek mind 9,94 mm szupervékony formatervezésűek lesznek és rendelkezni fognak olyan technológiai innovációkkal, mint az AMD FreeSyncTM technológia. A 276E9QDSB, 276E9QJAB, és a 276E9QSB FHD modellek 2018. márciusában kerülnek a szaküzletekbe, ajánlott fogyasztói áruk 59.189,00 forint. Ezeket májusban követi a 23,8 hüvelykes FHD síkképernyő majd júliusban a 21,5 hüvelykes FHD síkképernyő. A kisebb torzítás és a még tökéletesebb képélmény érdekében a Philips három ívelt E9 modellt is kifejlesztett, ezek május elejétől lesznek megvásárolhatók 31,5 hüvelykes FHD/QHD formátumban és 27 hüvelykes FHD formátumban.

Ad
Scroll to top