Gaming

Az AOC bemutatja új ívelt AGON monitorját a 2018-as IEM Katowice-n

Az idei Intel Extreme Masters eseményen Katowicében a képernyő specialista AOC bemutatja az eddigi legversenyképesebb gaming monitor felhozatalt, amely valaha részt vett e-sport eseményen. Az AOC több mint 100 000 lelkes látogatónak, Európa legszenvedélyesebb e-sport közönségének mutatja be speciális kiadású ívelt, teljesen fekete AG352UCG6 modelljét.

Katowice immár 11. alkalommal ad otthont az e-sport rajongók számára a február 24-25. között megrendezésre kerülő IEM Expo eseménynek, valamint a március 2-6. közötti Intel Extreme Masters tornának és neves résztvevőiknek, akik nem mások, mint a világ 16 legjobb pro CS:GO csapata, akik a hatalmas 500 000 USD összdíjazású versenyen fognak megküzdeni egymással. Közöttük van az AOC által szponzorált francia nemzetközi szupercsapat, a G2 Esports is, akik a 240 Hz-es frissítéssel és 1 ms-os válaszidővel rendelkező villámgyors AOC AG251FZ modellel eltöltött egyhetes edzőtábor után, alaposan felkészülve vesznek részt a tornán.

A színpadi akciódús verseny fordulóinak szüneteiben a látogatók felkereshetik az AOC partner Alsen standját is (helyszín: B2) ahol március 2-6. között röviden lehetőségük lesz beszélgetni a G2 pro játékosokkal és autogramot kérni tőlük. Mindezek mellett az AOC és az Alsen, valamint az AOC további partnerei, a Komputronik és a Corsair (helyszín: A7) számos meglepetéssel, többek között AOC gaming monitorokkal várják a látogatókat.

Éld át kiválóságot a gamingben

A két e-sports hétvégén a látogatóknak exkluzív lehetősége lesz akció közben megtekinteni az új ívelt AG352UCG6 Black Edition képernyőt és lenyűgöző 35 hüvelykes paneljét az Alsen standján (B2). Ez a teljesen fekete speciális kiadás 120 Hz-es frissítéssel és UWQHD (3440×1440 pixel) felbontással rendelkezik, amely a legmagávalragadóbb játékélményt teszi lehetővé. Az integrált G-Sync támogatásnak köszönhetően az AG352UCG6 Black Edition az NVIDIA GPU-val teljesen harmonikusan együttműködve jeleníti meg a képet és garantáltan kiküszöböli az input lag-et, valamint a kép szakadozását. Az AG352UCG6 modell e-sports és funkció-központú tulajdonságkínálatát olyan hasznos extrák teszik teljessé, mint az AOC Flicker-free technológia, a behajtható fejhallgató tartó és az AOC Shadow Control, így az AOC AGON terméksorozatának legújabb tagja az egyik legvonzóbb is egyben.

A termék tervezett piacra kerülési időpontja 2018 május.

Ad
Scroll to top