Egyéb

Karácsonyi ajándékötletek a Philips-től: Mire figyeljünk monitor vásárláskor

A zsúfolt bevásárlóutcákon való folyamatos küzdelem vagy a webáruházak kínálatának a böngészése: a karácsony előtti vásárlás stresszelő lehet, főleg olyankor, ha nem tudjuk pontosan, mit szeretnénk a szeretteinknek ajándékozni. Gondolt már arra, hogy egy új monitort ad ajándékba?

Egy megfelelően kiválasztott képernyő hosszú távon jótékony hatással lehet a jóllétre, a munkaidőre és a pihenőidőre is. A vezető technológiai vállalat, az MMD – amely a Philips monitors márkalicenc partnere – néhány hasznos tanáccsal szolgál arra nézve, hogy mire érdemes figyelni monitor vásárlása során.

Idő ajándékba: az USB-C időt takarít meg
A jobb munkahelyi hatékonyság jobb eredményt hoz – és potenciális szabadidőt tesz lehetővé. Így bármi, ami ezt elősegíti, tökéletes ajándék lehet. A perifériás eszközök kábeleinek fáradságos csatlakoztatása és leválasztása – nem beszélve az asztalon összegubancolódott kábelek okozta zavarról és bosszúságról – minden egyes nap ront a hatékonyságon. Az USB-C, az adatátviteli technológia legújabb áttörése jelentősen megkönnyíti a mobil életet. Az USB-C vékony, megfordítható csatlakozójával lehetővé teszi a felhasználó számára a töltést, az audio-, és videojelek átvitelét és az internethez való csatlakozást – mindezt egyetlen kábellel


Az MMD 24 és 32 hüvelykes (61 és 81 cm) USB-C képernyői (241B7 és 328P6) azonnali dokkolóállomásként működnek a perifériás eszközök (pl. teljes méretű billentyűzet, egér, külső merevlemez, kamera és USB-meghajtó) számára, amellyel értékes helyet szabadítanak fel az asztalon, valamint kiterjesztik az ultrabookok korlátozott csatlakoztathatóságát. A profiknak szánt P sorozat részeként a 32 hüvelykes 328P6 modell az USB-C kapcsolódással tökéletes megoldás olyan helyzetekben, amikor a színek kiemelten fontosak. Az Adobe és sRGB színtámogatással ellátott képernyő professzionális színstandardokkal készült, és kiemelkedően pontosan reprodukálja a finom részleteket. Ez a lenyűgöző látvány a grafikusoknak és egyéb szakembereknek egy fényesebb, színesebb munkakörnyezet megteremtésében segíthet a jövő évtől.

Kényelem és jóllét
Egy másik dolog, amire érdemes figyelni, a szem: a rövid hullámú kék fény idővel látáskárosító hatású lehet. A látáskárosodás csökkentésének egyik módja az intelligens szoftvertechnológiával készült LowBlue üzemmód. Ez a funkció számos Philips monitorban megtalálható, többek között a 241B7, a 328E8 és az X sorozatba tartozó 34 hüvelykes (86 cm) LCD-képernyő (349X7) is rendelkezik ezzel a technológiával.
A rendkívül alacsony, 1800 mm-es képernyőgörbületi sugár segítségével a 328E8 modell lenyűgöző élményt nyújt, mivel növeli a mélységérzetet, valamint csökkenti a képtorzulást. Az Adaptive-Sync technológiával kombinálvamagával ragadó vizuális élményben részesíti a felhasználót – szaggatottság, képtörés és életlenség nélkül. 1920 x 1080 képpontos Full HD felbontásnak, a 16:9-es képaránynak és továbbfejlesztett függőleges beállítási (VA) technológiának köszönhetően a felhasználó minden tevékenységét tiszta és éles képernyőn végezheti.
Ha ön inkább az ajándékutalványos típus, aki az ajándék megvásárlása előtt még meg akarja beszélni a részleteket, tekintse meg az új E9 termékcsaládot, amely a jövő év elején várható.

Összpontosítson – a munkára vagy a szórakozásra
Az ívelt képernyők segítségével tökéletesen magával ragadó vizuális élményben lehet része, legyen szó szórakozásról vagy munkáról. Jobb összpontosítást tesznek lehetővé, különösen forgalmas környezetben. Attól függően, hogy elsődlegesen milyen feladatok elvégzésére használja a terméket, az ívelt Philips-képernyők széles skálájáról választhat:
az X sorozatba tartozó 34 hüvelykes monitor – amely a szembarát LowBlue üzemmód miatt már felkerült a karácsonyi bevásárlólistára – kellemes vizuális élményt ígér. Az UltraWide Quad HD 21:9-es, panorámás kivitelezése, valamint a monitor által lehetővé tett képernyőmegosztás és két különálló rendszerből történő lejátszás rengeteg helyet kínál a multitasking kedvelőinek, akik például egyszerre akarják szemmel tartani a dokumentumokat, a közösségi média frissítéseit és a sportmérkőzés élő közvetítését. A következő modell egy 27 hüvelykes ívelt változat (278E8), amely az Ultra-Wide Color technológia szélesebb színtartományával rendelkezik a még pontosabb színreprodukció érdekében. Vagy ott van a 32 hüvelykes 328E8, amely pontosan úgy van beállítva, hogy tökéletes legyen otthoni használatra.

Ad
Scroll to top