Egyéb

Az AOC ünnepi ajándékötletei: stílusos Full HD-k, ívelt QHD-k

Végéhez közeleg a 2017-es esztendő és következnek az Ünnepek. Karácsony, vagy Új Év estéjén mind a gyermekek, mind a szülők izgalommal várják a percet, amikor kibonthatják ajándékaikat, de most még sokan a megfelelő ajándékok után kutatnak barátaik és szeretteik számára.

A későn vásárlók se aggódjanak ha lemaradtak a nagy ünnepi leárazásokról! Ha még nincsen megfelelő képernyője, vagy egy új monitorral szeretné meglepni a szeretett személyt, az AOC, a képernyők specialistája bemutat néhány lehetőséget arra, hogyan indítsa nagyobb képernyővel, nagyobb felbontással és a valaha létezett leggyorsabb panelekkel az ünnepi időszakot. A tél rövidebb nappalokkal és hidegebb éjszakákkal köszönt be az északi félgömbön, ebben az időszakban jól esik kedvenc filmjeinket/TV-műsorainkat nézve és videojátékokat játszva pihenni egy otthonos helyen. Az AOC a legkomolyabb hardcore versenygémerektől kezdve az alkalmi játékosokon és tervezőkön, digitális művészeken át a mindennapi irodai és multimédia felhasználókig, mindenkinek kínál megfelelő monitorokat.

A PDS terméksorozat és egyedülálló dizájnja a Studio F.A. Porsche tervezőirodával együttműködve került megtervezésre

A neves Studio F.A. Porsche tervezőirodával együtt kidolgozott különleges megjelenésű PDS terméksorozat, amely idén tavasszal került a polcokra, a monitortervezés csúcsát képviseli. A 24 hüvelykes (61 cm) PDS241 és a 27 hüvelykes (68,6 cm) PDS271 modellek 5,2 mm-es profilja a valaha létezett legvékonyabb profil, amely a legtöbb okostelefonnál is vékonyabb. Ezekben a monitorokban a legújabb generációs Full HD felbontással, 4 ms GtG válaszidővel és 100% sRGB, valamint 90% NTSC széles színtartománnyal rendelkező IPS panelek turbózzák a teljesítményt. A széles színspektrum lefedettség által ezek a monitorok nem csupán formatervezett tárgyak, hanem tárgyak formatervezésére is kiválóan alkalmasak!

Mi teszi a PDS terméksorozat megjelenését ilyen egyedülállóvá? A minimalista megjelenést a szükséges kábelek (tápkábel és jelkábel) a lábazatba történő elrejtése teszi lehetővé. A lábazat csavart és ezüst bevonatú dizájnját a kábelek természetes csavarodása inspirálta. A csatlakozókábelek végigfutnak a lábazaton és beletorkollanak egy moduláris dobozba, amelyben ismét különválnak. A 3 oldalon szinte keret nélküli dizájnnal együtt ez a megoldás is hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó szinte belemerülhet a ragyogó képélménybe.

A kiemelkedő játékélményt támogató AGON sorozat 


A sötét téli napok kellemesebbé tételéhez az AOC valami igazán izgalmasat hozott a gamerek számára. Az ünnepi időszak előtt jelennek meg a legújabb AAA-kategóriás kasszasiker játékok és a gamerek számos gyártó és forgalmazó rengeteg leárazása és speciális ajánlata közül válogathatnak. Tehát ez a legmegfelelőbb időszak a gaming monitor lecserélésére is!

Az elmúlt évtől kezdődően az AOC sorban jelentette meg az AGON terméksorozatba tartozó innovatív és nagy sikerű prémium gaming monitorait.

Az idény nyáron a polcokra került AG322QCX modell mindennel rendelkezik, ami egy komoly gamer vágya. Ez a szörnyeteg 31,5 hüvelykes (80 cm)VA panellel rendelkezik, 2560 x 1440 (QHD) felbontása 3000:1 statikus kontrasztarányt tesz lehetővé, frissítési rátája 144 Hz és a lehető legzökkenőmentesebb játékélmény érdekében FreeSync támogatással is elláttott. 1800R görbületi sugara révén a felhasználó valóban belemerülhet a virtuális csatamezőkbe.

A még mélyebb képélményt kereső felhasználók számára a 21:9 képarányú AG352UCG modellt ajánljuk. Ultra széles 3440×1440 (UWQHD) felbontása révén 16:9 képarányú kistestvérénél olyan még magával ragadóbb élményt nyújt, amely 2000R görbületi sugarával a felhasználó egész látóterét kitölti. 100 Hz-es frissítési rátájával és G-SYNC támogatásával hozzájárul a zökkenőmentes, szakadozás és akadozás nélküli élményhez.

Az FPS versenyeken is induló legkompetitívebb hardcore gamereket általában hidegen hagyják az ívelt vagy ultra széles képernyők. Ők a piacon kapható leggyorsabb panelekre koncentrálnak. A nemrég megjelent AG251FGmodell fenomenális 240 Hz-es frissítési rátával és csupán 1 ms-os válaszidővel rendelkezik, amelyhez G-SYNC támogatás is társul. A Full HD felbontású TN panellel rendelkező AG251FG garantálja, hogy a gamerek a lehető legmagasabb frissítési rátával a valóságban is megmutathatják monitoraikon gyors reflexeiket. Érdemes kipróbálni, mekkora a különbség a 240 Hz-es és a szokványos 60 Hz-es képfrissítési ráta között. Vigyázat, többé nem lesz kedve visszatérni a lassabb monitorokhoz!

Modern megjelenés irodákban és otthonokban az új keret nélküli 90-es terméksorozattal

A hétköznapi multimédia-, vagy irodai felhasználók számára az AOC új 90-es terméksorozatával bővítette B2B kínálatát. Ezek a 23,8 illetve 27 hüvelykes monitorok egyszerű vagy ergonomikus lábazattal kaphatók; és az összes modellben a legújabb, széles látószögű és széles színtartomány lefedettséggel rendelkező (100% sRGB és 90% NTSC) IPS panelek találhatók meg. Ezek a 3 oldalon keret nélküli kávával ellátott monitorok modernitást és frissességet visznek az irodák és az otthonok légkörébe egyaránt. Sőt, mivel az egységek között nincsenek zavaró hézagok, megszakítás nélküli többmonitoros rendszerekké is összekapcsolhatók. A zászlóshajó Q2790PQUmodell QHD (1440p) felbontással, míg a terméksorozat többi tagja Full HD (1080p) felbontással rendelkezik. A kiválasztott modellek teljesítményét USB 3.0 elosztó növeli, amely egyszerű csatlakoztathatóságot biztosít az olyan perifériás készülékek számára, mint az USB adattárolók, sőt az USB porton akár mobil készülékek is feltölthetők.

Ad
Scroll to top