Kiemelt hír Mobil-Tablet

Az iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3: a Telekom kínálatában

A Magyar Telekom a mai naptól elérhetővé teszi az új generációs iPhone 8, iPhone 8 Plus és az elképesztő Apple Watch Series 3 egészség és fitnesz funkciókkal rendelkező okosórát.

Az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az Apple Watch Series 3 szeptember 22 péntektől előrendelhetők a Telekom weboldalán, szeptember 29., péntektől pedig megvásárolhatók a Telekom weboldalán és üzleteiben.

Az új generációs iPhone 8 és iPhone 8 Plus üveg és alumínium borítása három impozáns színben – kozmosz szürke, ezüst és arany – érkezik. Az okostelefonok történetének eddigi legstrapabíróbb Retina HD kijelzőjével, és az A11 Bionikus chip-el szerelt készülék már a kiterjesztett valóság élményét is kínálja. A világ legnépszerűbb kamerája minden eddiginél jobb képminőséget biztosít, a vezeték nélküli töltés pedig új képességekkel ruházza fel az iPhone készülékeket. Az iPhone 8 Plus két 12 megapixeles kamerával rendelkezik, melyek az új Portrait üzemmódban, és a Portrait Lighting segítségével eddig csak stúdiókban elérhető megvilágítási effektusokat tesznek elérhetővé az iPhone vásárlói számára, akik a portréképek készítéséhez ezentúl a közeli mélységélesség hatást öt különböző megvilágítási stílusban is alkalmazhatják.

Az iPhone X, a jövő okostelefonja október 27-től lesz előrendelhető a Magyar Telekomnál. Az iPhone X fantasztikus, csupa üveg dizájnnal érkezik, káprázatos 5.8-inches Super Retina kijelzővel, A11 Bionic chip-el, vezeték nélküli töltővel, továbbfejlesztett hátoldali kamerával, kettős optikai képstabilizátorral, és az új TrueDepth kamera által biztosított Face ID képességgel.

Az Apple Watch Series 3 (GPS) kiváló egészség, fitnesz és tréner funkciókkal rendelkező, 50 méterig vízálló, a korábbinál 70 százalékkal gyorsabb kétmagos processzorral, továbbá intelligens légköri nyomás- és magasságmérővel rendelkező okosóra.

A Magyar Telekom szintén bejelentette az egyedülálló otthoni moziélményt biztosító Apple TV 4K értékesítését. A 4K és High Dynamic Range (HDR) támogatással rendelkező Apple TV 4K megjelenítő tűéles, szemet gyönyörködtetően élethű és ragyogó színekkel teli képet, és részletgazdagságot kínál mind a sötét, mind a világos tónusú jelenetek esetében. Az Apple TV 4K nézők 4K HDR filmek széles kínálatából választhatnak az iTunes, vagy egyéb népszerű videószolgáltatók segítségével. Az Apple TV 4K hamarosan megrendelhető a Magyar Telekom weboldalán és a Magyar Telekom üzleteiben.

Jelenleg folyik a 4G hang szolgáltatás aktiválása az iPhone készülékkel rendelkező ügyfelek számára, így természetesen a 4G Hang használata, amely gyorsabb hívásfelépülést, HD hangminőséget és hívás közben is folyamatos, 4G sebességű adatkapcsolatot tesz lehetővé az új iPhone készülékeken is elérhetővé válik. A szolgáltatás részleteiről a www.telekom.hu/4g-hang weboldalon található bővebb tájékoztatás.

Az árakkal és adatcsomagokkal kapcsolatos további információk megtalálhatóak a www.telekom.hu weboldalon.

Ad
Scroll to top