Egyéb

Prémium kategóriás beépíthető háztartási gépeket mutat be az LG az IFA-n

Az LG Electronics (LG) az idei IFA-n bemutatja beépíthető háztartási gépeinek új generációját, amely még inkább illeszkedik a meglévő konyhák lehetőségeihez. A vásárlók egyre inkább szeretnének részt venni a saját konyhájuk kialakításában, és egyre inkább a személyre szabott megoldásokat kedvelik, ezért az LG új beépíthető gépei két különböző méretben és számos stílusban érhetőek el.

Az észak-amerikában forgalmazott LG STUDIO kollekció egyik legfontosabb ismertetőjele a gépek fényes, fekete, rozsdamentes acél burkolata, amely még szennyeződéstaszító tulajdonsággal is rendelkezik. A termékcsalád tagjai közé tartozik egy közel 80 cm széles elektromos tűzhely, egy több mint 90 cm széles indukciós főzőlap, egy kerámia és egy gáz főzőlap, egy páraelszívó, egy 61 cm széles QuadWash™ mosogatógép és egy tekintélyes méretű, 107 cm széles Side-by-Side hűtőszekrény.

A hazánkban egyelőre még nem kapható európai LG STUDIO termékcsalád stílusos készülékei közé tartozik — számos kerámia és gáz főzőlap mellett — egy 61 centis elektromos tűzhely, egy ugyanilyen széles indukciós főzőlap, egy hasonló méretű QuadWash™ mosogatógép, egy szintén 61 centis szélességű alulfagyasztós hűtő és egy több mint 90 cm széles páraelszívó. A beépített indukciós főzőlappal igazán gyors az ételek elkészítése, legyen szó főzésről vagy sütésről, hiszen a készülék 7,4 kW hőenergia előállítására képes, ami a versenytársak között a legmagasabb értéknek számít. Míg más főzőlapok csak egy edényt képesek automatikusan érzékelni, az LG indukciós készüléke akár négyet is egyszerre. A főzőlap flexibilis főzőzónája további lehetőségeket rejt, hiszen a készülék használói egyszerre, egy időben készíthetnek különböző, nagyobb edényt igénylő ételeket, pl. ragukat vagy leveseket. A beépített sütő rácsát hat különböző és állítható szinten használhatjuk, a készülék tisztítása pedig többé nem megy az értékes szabadidő rovására az Easy Clean funkciónak köszönhetően.

Az IFA-n az LG standján berendezett konyhastúdió legnagyobb attrakciójának az interaktív főzőshow ígérkezik. A látogatók Kolja Kleeberg német sztárséf különleges fogásait kóstolhatják meg: a frissítő előételek, a tartalmas főételek és a gyönyörű tálalású desszertek elkészítését az LG STUDIO eszközei segítik. A derűs személyiségéről és különleges kulináris tudásáról ismert séf minden nap négy különböző, háromfogásos menüt készít el, főzés közben pedig arra ad tippeket és tanácsokat, hogy miként lehet a lehető legjobban kihasználni a konyhai gépek nyújtotta lehetőségeket.

 

 

Ad
Scroll to top