Egyéb

Az új 32 hüvelykes, elegáns, ívelt dizájnnal rendelkező Philips LCD képernyő színei lenyűgözőek

Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitors márka licenc partnere bemutatja E-Line terméksorozatának új 32 hüvelyk (80 cm) képátlójú ívelt képernyőjét, mely fantasztikus színeket nyújt és beviszi az ívelt képernyők élményét az otthoni felhasználók életterébe.

A széles látószögű, Full HD felbontású és Ultra Wide-Color technológiával rendelkező új képernyő tovább gazdagítja a Philips ívelt monitorainak már így is meggyőző kínálatát és ismét aláhúzza az MMD vállalat az irányú elköteleződését, hogy sokoldalú és versenyképes portfóliót kínáljon az ívelt monitorok piaci szegmensében.

Átfogó sokoldalúság és teljesítmény
Az otthoni képernyőknek számos feladatot kell ellátniuk. 32 hüvelykes képátlójával a 328E8QJAB5 elég nagy ahhoz, hogy bármely tevékenységhez elegendő helyet biztosítson a felhasználó számára. A képernyő görbülete révén körbeöleli a felhasználó látóterét, így elősegíti a nagyobb koncentrációt, amely az ingergazdag otthoni környezetekben végzett feladatoknál nagy segítséget jelent.

Ez a legújabb képernyő úgy lett kialakítva, hogy az olyan rutin feladatoktól kezdve, mint az ismerősökkel történő levelezés, vagy idősorok megtekintése a közösségi oldalakon, az olyan tevékenységekig, ahol nagy jelentősége van a képminőségnek, például a kedvenc sorozat megtekintése az interneten, vagy a közzététel előtti videószerkesztés, sokféle tevékenységhez biztosítson kiváló képminőséget. A 1920 x 1080 pixeles Full HD felbontásnak, 16:9 képaránynak és továbbfejlesztett függőleges elrendezésű (VA) technológiának köszönhetően a felhasználó tiszta és éles képeket élvezhet bármelyik tevékenység végzésekor. A legmodernebb Ultra Wide-Color technológia lehetővé teszi, hogy a 32 hüvelykes monitor az NTSC színtartomány 103%-át, és az sRGB (CIE 1931) színtartomány 126%-át lefedje, amely felturbózza a színvisszaadás pontosságát és még élethűbb képélményt nyújt. Az innovatív Adaptive Sync technológiával a képernyő a gyors akciókat is pontosan leköveti és akadozás, szakadozás, vagy mozgási elmosódás nélküli szuper sima képhatást nyújt.

A képernyő pozicionálása kapcsán Artem Khomenko, a Philips monitors Europe termékmenedzsere az MMD-nél elmondta: “Az E-terméksorozatba tartozó monitorok az otthoni felhasználásra optimalizált teljesítményt nyújtják. Az idén piacra dobott innovatív hajlított képernyők közül ez a 32 hüvelyk képátlójú termék a legfrissebb modell. A 328E8QJAB5célja, hogy olyan tevékenységek széles köréhez nyújtson átfogó teljesítményt, melyek ma már részei a modern digitális életmódnak. A felhasználó természetesen egy olyan, már bizonyított márka ígéretében is bízhat, amely elérhető áron egyesíti a gazdaságosságot a kiváló minőséggel és a mögöttes szolgáltatásokkal.”

‘E‘ mint elegancia
Ami a megjelenést illeti, a legújabb 32 hüvelykes ívelt képernyő tökéletesen megfelel az „‘E‘ mint elegancia“ mottónak. A szemet csábító képernyőgörbületet a hajlított állvány, a fényes hátpanel és a kékesszürke metál bevonat teszi teljessé, és ezek tökéletesen szolgálják az elegáns formatervezést valamint bármely élettér stílusos díszítőelemévé teszik a képernyőt.

Intelligens üzemmódok a még intelligensebb képmegjelenítéshez
Ennél a képernyőnél nincs „egy méret mindenkire jó“ megközelítés a beállításokban. Csakúgy mint az E-terméksorozat többi tagjánál, a 328E8QJAB5 modell is meggyőző intelligens technológiákat vonultat fel annak érdekében, hogy a képet a feladatnak megfelelően finomhangolni lehessen. A SmartContrast funkció elemzi a képernyő tartalmát és automatikusan beállítja a színeket és a háttérvilágítás intenzitását. A játékosok számára kiváló opció a SmartImage Game üzemmód, amely beállításaival optimalizálja a sötét témákat, a válaszidőket és a kiemeléseket. A bejegyzett Flicker-free villódzásmentes technológia a fényerő szabályozásával és a villódzás csökkentésével minimalizálja a szemfáradást és ezáltal kényelmesebbé teszi a képernyő használatát.

A képernyő a hangról is gondoskodik: a tiszta hangvisszaadást két integrált sztereó hangszóró biztosítja.

A Philips E-terméksorozatának új 328E8QJAB5 modellje 2017. májusától elérhető, ajánlott fogyasztói ára 103 019 forint.

Ad
Scroll to top