Egyéb

Jönnek az LG Google Home-kompatibilis háztartási gépei

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy egy olyan, okos eszközökből álló termékcsaláddal lép a piacra, melynek tagjai teljes mértékben kompatibilisek a Google személyi asszisztensével.

Az új háztartási eszközök a Google Home-on keresztül a legmodernebb hálózatba kapcsolhatóságot és kényelmet biztosítják a mai okos otthonokban. A Google Home-kompatibilis eszközök értékesítése ebben a hónapban az Egyesült Államokban kezdődik meg, mégpedig az LG prémium kategóriás okos és összekapcsolható eszközeivel, köztük az LG SIGNATURE luxuskategóriás mosógéppel és szárítógéppel, hűtővel, sütőkkel, légtisztítóval, továbbá egy LG légkondicionálóval és egy robotporszívóval. A további piacokon az egyes készülékek elérhetőségének idejét a bevezetéskor jelentik majd be.

A Google Home-mal a felhasználók a Google Asszisztens összes funkcióját elérik majd a csatlakoztatott LG berendezéseken keresztül. A Google Home- mal való kompatibilitás kézzelfogható előnyöket nyújt, miközben még könnyebbé teszi a kapcsolt készülékek használatát. Az LG SIGNATURE mosógépen például a felhasználók menet közben ellenőrizhetik, mennyi idő van hátra az egyes mosási ciklusokból, utasíthatják LG SIGNATURE hűtőszekrényüket, hogy több jeget készítsen, vagy módosíthatják a légkondicionáló hőfok-beállításait, mindezt egyszerű szóbeli parancsokkal, a Google Home hatókörén belül bárhonnan.

Az LG a múlt heti Google I/O konferencián egy élő bemutatóval demonstrálta az új termékpaletta előnyeit, amely megmutatta, milyen könnyen használható és kapcsolható össze az LG SIGNATURE légtisztító a Google Home-mal. Egy egyszerű szóbeli utasítással a felhasználók módosíthatják a légtisztító beállításait, a Google Home-on pedig a Google személyi asszisztense percről percre elemzi a levegő minőségét és hangalapú visszajelzéseket ad a légtisztítási folyamat aktuális állapotáról.

Az LG SIGNATURE háztartási gépei lesznek az LG termékpalettájában az első olyan berendezések, amelyekben elérhető a Google Asszisztens és Google Home-kompatibilisek. Ezek az extra funkciók testesítik meg azt a márkaígéretet, amely szerint a vállalat olyan innovációkat kínál a legigényesebb fogyasztók számára, amelyek az LG legmodernebb technológiai megoldásait ötvözik a világ élvonalába tartozó dizájnnal és a legkisebb részletekre is kiterjedő kivételes odafigyeléssel. A vállalat mindemellett olyan, az LG márka alá tartozó, hálózatba kapcsolható eszközök esetében is biztosítja a Google Home-kompatibilitást, mint az új Hom-Bot Turbo+ robotporszívó vagy az LG smart légkondicionáló, de a tervek szerint további készülékekre is kiterjeszti majd ezt a funkciót.

Ad
Scroll to top