Egyéb

A Philips monitors ívelt monitorainak kínálata tovább bővül egy új 34 hüvelykes LCD képernyővel

Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitors márka licenc partnere egy új termékkel bővíti hajlított képernyőinek kínálatát: a lenyűgöző képélményt biztosító 1800R görbület mellett az új 34 hüvelyk képátlójú 349X7FJEW monitor 21:9 ultraszéles képaránnyal rendelkezik, így rengeteg helyet biztosít a multitasking feladatok elvégzéséhez.A kristálytiszta Quad HD felbontás részletgazdag és tökéletesen éles képmegjelenítést nyújt, amely kifejezetten a MultiView mód használata során érvényesül, amikor is nagy mennyiségű információ jelenik meg egyszerre a képernyőn. A képernyőt döntéssel és magasságának módosításával a felhasználó egyszerűen és pontosan beállíthatja igényeihez, így kompromisszumoktól mentes képélményt kap.

A tökéletes monitor munkára és szórakozásra egyaránt

Az új X Line ívelt monitor sorozat 1800R görbületű tagja kivételes mélységi képélményt, valamint még jobb koncentrációt biztosít olyan környezetekbenpéldául otthonahol sok a figyelmetelterelő hatás. A felhasználó könnyebben koncentrálhat a tevékenységére, például a filmnézésre, fotók retusálására, saját videói szerkesztésére, vagy táblázatok és dokumentumokelkészítésével töltött túlórás munkájára. A megnövelt mélységérzékelés és a nagyobb személyes tér által a hajlított monitor különösen a részletgazdag feladatoknál mutatja meg előnyeit.

Ebben a személyes látótérben a felhasználó számára rendelkezésre áll a tevékenység hosszú távú élvezetéhez szükséges minden tulajdonság. A 3440 x 1440 képpontos kijelző Ultra WideQuad HD felbontásával és 21:9 képarányával tágas teret kínál: több képpont áll rendelkezésre a képek megjelenítéséhez, és mivel ez egy munkára és szórakozásra egyaránt tökéletes monitor,több helyet kínál a multitasking feladatokhoz melyeknél a felhasználó kifogástalan tisztaságban és élességben egyszerre tekinteti meg az irodai leveleket, a dokumentumokat és az élősportmérkőzést. Videószerkesztés céljára szintén kiváló: a képernyő elég széles ahhoz, hogy a felhasználó egyszerre tekinthesse meg a teljes idővonalat és a 117,3%-os (CIE1931) sRGBszíntartomány a magas igényekkel rendelkező fotósok és videószerkesztők számára is biztosítja a pontos színreprodukciót. Az AMD FreeSync™ technológiának köszönhetően a videólejátszás tökéletesen zökkenőmentes, akadozás, szakadozás, vagy mozgási elmosódás kizárva.

Mivel a képernyőknél igenis számít a megjelenés, a 349X7FJEW modellnél a fejlesztők nagy figyelmet szenteltek a formatervezésnek. A keret nélküli dizájn (a megjelenítési felületmaximalizálásán túl) vonzó megjelenést biztosít a monitor számára, melyet finom görbületek és krómozott, fényes felületek tesznek teljessé. A képernyő megalkotásakor a funkcionalitás mellettaz elegancia is nagy szerepet kapott.   

A kényelem és a jóllét szolgálatában

A hajlított X-line terméksorozat legújabb 34 hüvelyk képátlójú tagját átgondoltan olyan funkciókkal láttuk el, melyek egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik az emberek életét. A képernyőmagassága és dőlésszöge állítható, így a felhasználó optimálisan beállíthatja szemmagasságához a hajlított látóteret, mely által elkerülhetők a kényelmetlen és egészségtelen ülőhelyzetek.

A 349X7FJEW modell LowBlue mód beállítással is fel van szerelve. Tanulmányok kimutatták, hogy az ultraibolya sugarak szemkárosodást okozhatnak, ezért a hosszú használat során a LEDképernyők rövid hullámhosszú kék fénye is káros lehet a szemre okozhat és befolyásolhatja a látást. Az egészség védelme érdekében a Philips LowBlue mód beállítás egy intelligens szoftverestechnológiájával csökkenti a káros rövid hullámhosszú kék fényt.  

Manapság már igen elterjedt a multitasking. Két képernyő használata helyett ezzel a széles monitorral a felhasználók egy képernyőn is megjeleníthetik két külön rendszer adatfolyamát. Ezt a Philips MultiView teszi lehetővé. A képernyő két részre osztható, vagy a két adatfolyam kép a képben (PiP) formátumban is megjeleníthető. Így a felhasználó egyszerre nyomon követhetipéldául az élő híreket, vagy a sporteseményt, miközben dokumentumokon dolgozik.

Nincs szükség külön USB elosztóra az asztalon: a beépített elosztóhoz több eszköz is csatlakoztatható, így kevesebb kábelre van szükség és a notebook USB csatlakozói szabadok és gyorsanhozzáférhetők maradnak. A monitor USB eszközök gyorstöltésére is használható.

Az új Philips 349X7FJEW X Line képernyő ajánlott kiskereskedelmi ára 281 509 forint és 2017. áprilisától kapható a szaküzletekben.

 

Ad
Scroll to top