Gaming

Már kapható a 240 Hz-es AOC AGON gaming monitor

Az AOC AGON AG251FZ 240 Hz-es képfrissítési rátájával, 1 ms-os válaszidejével és Adaptive-Sync technológiójával mozgási elmosódások, képernyő szakadás, vagy akadozás nélküli teljesen zökkenőmentes játékot biztosít. Olyan prémium funkcióival, mint az AOC Ergo Dial Base és az AOC QuickSwitch vezérlő, magasabb szintre emeli a versengő játékosok számára nyújtott kényelmet.

Maximális egyenletesség

25 hüvelykes Full HD TN paneljével (62.2 cm, 16:9 képarány, 1920 x 1080 pixel) az AOC AGON AG251FZ nemcsak azon e-sport versenyzők számára vonzó, akik a szabványos 24 hüvelykes képernyőnél kissé nagyobbat szeretnének. A monitor egyúttal villámgyors képmegjelenítési teljesítménnyel is rendelkezik. A 240 Hz-es képfrissítésés az 1 ms-os válaszidő mozgási elmosódások nélküli, extrém egyenletes játékot és grafikát garantál, még a gyors jeleneteknél is. Ráadásul az Adaptive-Sync technológia szinkronizálja a képernyőt a kompatibilis grafikus kártyával, kiküszöbölve ezáltal a képernyő szakadást, vagy a képernyő okozta akadozásokat. A maximális reakciókészségre vágyó játékosok profitálhatnak az AOC Low Input Lag módjából is, mely megkerüli a monitor belső videó jelfeldolgozásának legnagyobb részét. Így a játékosok azonnal reagálhatnak a képernyőn megjelenő eseményekre, amely jelentős előnyt biztosít az akció versenyjátékokban.


Prémium funkciók az e-sport profik számára

Hasonlóan az AGON sorozat többi monitorjához, az AG251FZ is számos olyan prémium funkcióval rendelkezik, amely növeli a professzionális játékosok kényelmét, komfortérzetét és teljesítményét. Ilyenek a behúzható headset tartó, a magasság, a dőlésszög és az elforgatás beállítását lehetővé tevő AOC Ergo Dial Base lábazat (magasságskálával) és az egyszerű szállítást lehetővé tevő hordozófogantyú. Az AOC Flicker-Free technológiája továbbá csökkenti a monitor villódzását és a hosszú játékok során megakadályozza a szem elfáradását. Annak érdekében, hogy a képernyőn megjelenő képet hozzá lehessen igazítani a speciális játékokhoz, az AG251FZ számos játékmóddal rendelkezik (pl. FPS, autóverseny és RTS), továbbá az AOC Shadow Control opció világosabbá teszi a kép túlságosan sötét területeit anélkül, hogy befolyásolná a képernyő többi részét. A monitorba beépített AOC QuickSwitch vezérlő lehetővé teszi az összes beállítás menet közben történő egyszerű módosítását.

Az AOC AGON AG251FZ már kapható, ajánlott kiskereskedelmi ára: 499 €.

Ad
Scroll to top