Egyéb

Bemutatkozott a Z9 Neo Plus

A mai modern házaknál a tágas belső és az igényes külső sokszor a megfelelő hűtés rovására megy. A Zalman Z9 Neo Plus esetében erről szó sem lehet, a legújabb házunk tágas belsőt, hatékony hűtést és szemkápráztató látványt kínál.

A Z9 Neo Plus a modern és látványos külső mellett a hűtési teljesítményt is új szintre emeli. A csomagban öt 120 mm-es ventilátor (három kék LED világítással) kapott helyet, a tápegység pedig egy olyan panel mellett kapot helyez a ház alján, mely könnyen elvezeti a hőt. A jobb légáramlás vagy a vízhűtés érdekében a felhasználók a felső panelt is le tudják választani.

Csendes gyilkos

A hatékonyabb hűtés sokszor több zajjal is jár. A Z9 Neo Plus esetében a ház előlapjának belső része egy speciális zajszűrő réteget is kapott, mely már több Zalman háznál is bizonyított. Az I/O panel a ház felső részén kapott helyet, hogy könnyen el lehessen érni. A csatlakozásokat tekintve két USB 3.0 és két USB 2.0 port, mikrofon és fejhallgató csatlakozó, valamint be/ki kapcsoló és újraindító gombot találunk ezen a részen.

Tágas belső

A házban szinte minden konfiguráció nagyon kényelmesen elfér, úgy let kialakítva, hogy a jövőre is gondoltunk, hiszen egy ház hosszú távú befektetés. Legyen szó akár 440 mm magas alaplapról, 400 mm széles grafikus kártyáról vagy vízhűtésről. A merevlemezeket és SSD-meghajtókat mindenféle szerszám nélkül, néhány mozdulattal telepíthetjük.

Gyönyörködj a belsőben

A számítógépes hardverek egyre kifinomultak és a LED világítással a szoba díszévé és válhat egy ház, így a Z9 Neo Plus átlátszó oldallapot kapott, hogy mindig gyönyörködhessünk kedvencünkben. Annak érdekében, hogy mindenzt egy porszem is megzavarja, több ponton is porszűrőket kapott a ház.

A Z9 Neo Plus ház nagyjából 30 000 Ft környékén debütálhat.

Ad
Scroll to top