Egyéb

A Cooler Master Bejelenti a #MASTERBUILD Platformot

A Cooler Master a mai napon bejelent egy új PC építési közösségi platformot, ahol a felhasználók felfedezhetnek, megoszthatnak és együttműködhetnek a világ minden tájáról érkező PC építőkkel és modderekkel.“A küldetésünk, hogy erősítsük a PC építők, modderek és készítők közösségét minden szinten annak érdekében, hogy mindenki megtapasztalhassa a PC építés és személyre szabás lehetőségét és örömét” mondta el Raymen Wu, az APAC régió értékesítési, marketing és modder közösségért felelős vezetője.

A platform nyílt hozzáférést biztosít rengeteg PC építéssel kapcsolatos információhoz és személyekhez, akik a témakör határait feszegetik.Ez egy olyan hely, ahol olyan tartalmakat találhat a felhasználó amelyekre leginkább szüksége lehet. Ha csak valamilyen alap információra, mint például képekre van szüksége, elérhető egy gyűjtemény, ahol egyedi PC-k fotói találhatók a világ minden tájáról és néhány egyedi fotó amelyet felhasználók publikátak a közösségi oldalakon. Elmélyültebb információk terén moddinghoz és PC építéshez kapcsolódó cikkek is találhatók, amelyek útmutatást adhatnak a saját építéshez, valamint megjelennek olyan események is, amelyek keratein belül találkozhatsz építőkkel és modderekkel.

Az oldal célja, hogy olyan felhasználó központú élményt hozzon létre, ahol a látogatók nem csak tartalmat találnak, de hozzá is járulhatnak a Közösség és a tartalmak fejlődéséhez. Az egyik fő megvalósulása ennek az, hogy a felhasználók megoszthatják a saját PC építésüket a közönséggel a közösségi médián, vagy közvetlenül az oldalon keresztül. Ahhoz, hogy a közösségi feed-ben megjelenjen, csak meg kell osztani egy képet a nagyszerű PC-dről a Twitteren vagy az Instagramon a #MASTERBUILD hashtaggel a postban. A felhasználók kapcsolatba léphetnek a Cooler Master-rel az oldalon keresztül is, a “Contact Us” oldalon, ahol kérhetik, hogy jelenjen meg a gépük a MASTERBUILD galériában.

A platform nem csak informatív szeretne lenni, de szeretné ha a Közösség is kötődne hozzá. Számos kampány, játék és promóció helyszíne lesz, rendszeres időközönként, így közvetlen kommunikációt biztosít, valamint elismerést és támogatást nyújt a PC építő és modder közösség aktív tagjaival. Az első megmérettetés el is indult. Hogy megünnepeljük a platform indulását, a Cooler Master $500 értékű nyereményt és pólókat sorsol ki. Mindenki aki beküldi a gépét a Contact Us fülön január 13-ig, bekerül a galériába és automatikusan rész vesz a nyereményjátékban.

Ad
Scroll to top