Gaming

A Tt eSPORTS bemutatta új MEKA PRO Cherry MX billentyűzetét

A Tt eSPORTS, bejelentette az új MEKA Pro Cherry MX mechanikus, játékosok számára fejlesztett billentyűzetét Cherry MX kék, piros és barna kapcsolókkal.

A MEKA Pro Cherry MX mechanikus billentyűzet kiemelkedő strapabírással és a játékosok számára fejlesztett, számos új funkcióval érkezik. A Cherry MX kapcsolók magas érzékenységűek, több, mint 50 millió kattintást képesek elviselni, valamint egyedi piros megvilágítást és 7 féle fényhatást, valamint 4 (RTS/FPS/MOBA/MMORPG) előre beállított gaming zóna módot is kaptak. 100%-ig visszaadják a játék élményét, nincs reakcióidő, illetve beállíthatunk makrókat is, az egyedi testre szabáshoz.

A MEKA Pro Cherry MX mechanikus gaming billentyűzet, aranyozott érzékelőkkel és a többszöri erőteljes ujjlenyomásnak ellenálló, fémötvözetű rugókkal, pontos és precíz játékélményt biztosít. A magas élettartamú és tartós kapcsolók több, mint 50 millió kattintást szavatolnak. Tervezésekor, minden egyes billentyű mögé, egyedi világító-diódát terveztek, így a MEKA Pro Cherry MX mechanikus gaming billentyűzet élesebb és fényesebb, ennek köszönhetően pedig jobba látható megvilágítása hozzájárul ahhoz, hogy a játékra tudjunk koncentrálni. Beállíthatjuk a 7 előre programozott fény effektet is: folyamatos, pulzáló, reaktív, fodrozódás- és hullám szerű, szikrázó és be vagy kikapcsolt. A doboz tartalmaz 9 darab piros billentyűzet gombot is, melyet a saját igényeinknek megfelelően cserélhetünk.

A MEKA Pro Cherry MX mechanikus gaming billentyűzet 4 (RTS/FPS/MOBA/MMORPG ) előre konfigurált világítási zónája azt szolgálja, hogy az egyes játékok esetében, csak azok a billentyűk világítsanak, melyekre szükségünk van. Természetesen nem csak a zónák a fontosak, hanem az is, hogy az egész billentyűzetet a játékos teljes mértékben a saját stílusára tudja szabni. Ezért a MEKA PRO Cherry MX mechanikus gaming billentyűzet olyan makrórögzítést kapott, melynek köszönhetően nincs szükségünk külön szoftver telepítésére, így a lehető leggyorsabban tudjuk átprogramozni az adott gombot.

A MEKA PRO Cherry MX Kék mechanikus gaming billentyűzet javasolt végfelhasználói ára: 99.99$.

A MEKA PRO Cherry MX Piros mechanikus gaming billentyűzet javasolt végfelhasználói ára: 109.99$.

A MEKA PRO Cherry MX Barna mechanikus gaming billentyűzet javasolt végfelhasználói ára: 99.99$.

Ad
Scroll to top