Egyéb

Elindult a myMeki alkalmazás: mostantól mobilon gyűjthetjük a McDonald’s kuponjait

Nincs többé pénztárcában vagy farzsebben felejtett, lejárt érvényességű kupon: mától elég felmutatnunk a telefont bármelyik Mekiben, ha élni szeretnénk kedvezményes ajánlatokkal. A myMeki® alkalmazással egyszerűen, kényelmesen gyűjthetjük kuponjainkat, és barátainkkal is bármikor megoszthatjuk őket.

A világ okostelefon-tulajdonosainak 62 százaléka kifejezetten kedveli az e-kupon alkalmazásokat és a jövőben is szívesen használná őket. E trendek a gyorséttermi fogyasztásban is érzékelhetőek, ezért a McDonald’s úgy döntött, elkészíti saját, okos telefonra fejlesztett kuponos alkalmazását. Az Egyesült Államokban tavaly ősszel bemutatott applikációt eddig közel 14 millióan töltötték le, és a felhasználók száma azóta is rohamosan nő. Mától azonban már nem csak a tengeren túlon, de itthon is kuponozhatnak mobiljukon a McDonald’s vendégei: 2017. január 3-án a McDonald’s Magyarország, myMeki néven elindította saját kuponos alkalmazását.

A myMeki Android és iOS platformon egyaránt elérhető, az applikációt egy egyszerű regisztrációt követően pillanatok alatt le tudjuk tölteni a telefonunkra. A myMekivel nyomon követhető az összes magyarországi étteremben elérhető ajánlat, az új kuponok automatikusan frissülnek a készüléken. Az applikációval egyszerre több ajánlat között is lehet böngészni, és a megszokott kedvencek mellett az időszakosan elérhető különlegességekre is találhatunk kuponokat. A myMekin keresztül barátinkkal, családtagjainkkal is megoszthatjuk az ajánlatokat. Az új alkalmazással a McDonald’s a gyors, kényelmes, papírmentes megoldások híveinek szeretne a kedvében járni. A vállalat célja, hogy üzleti tevékenysége minden területén érvényesítse a fenntarthatóság szempontjait, és ahol csak lehet, csökkentse a papírfelhasználást. E törekvésében az applikáció az elkövetkező években fontos szerepet kaphat.

Ad
Scroll to top