Egyéb

A QNAP és a Platform9 összefogott, hogy OpenStack alapú hibrid felhőt hozzanak létre

– A QNAP Systems, Inc. a mai napon bejelentette, hogy a QNAP NAS rendszerek integrálják a Platform9 nyílt forráskódú megoldást, amivel vállalati szintű hibrid felhő tárhelyet hozhatunk létre egyszerűen, ráadásul mindezt könnyen telepíthetjük OpenStack környezetben.

A Platform9 menedzselt OpenStack megoldásával lehetőség nyílik arra, hogy az OpenStack felhasználók magas rendelkezésre állású, lokális QNAP NAS-on tárolják adataikat. „A vállalkozások egyre nagyobb mértékben használnak OpenStack felületet hibrid felhő környezetben termelésük irányítására.” – nyilatkozta Adam Ulfers a Platform9 értékesítési igazgatója, valamint hozzátette:

„A QNAP NAS-okkal történő integrációval jobban megfelelhetünk a vásárlói elvárásoknak ezen a gyorsan növekvő globális piacon, valamint még jobb OpenStack környezetet fejleszthetünk a menedzselt felhő-infrastruktúrához.” „A QNAP és a Platform9 közös megoldása egy újító izgalmas szolgáltatás. Míg az alap OpenStack környezet telepítése, menedzselése és frissítése időigényes és bonyolult feladat, a QNAP Cinder meghajtó és a Platfrom9 OpenStack környezete a legegyszerűbb módja a termelési környezetbe való OpenStack installálásnak.” – nyilatkozta Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója, valamint hozzátette: „A vállalkozások lokálisan, QNAP eszközükön tárolhatják adataikat és kihasználhatják a Platform9 zökkenőmentes menedzselését infrastruktúrájuk fejlesztésénél.” A Platform9 for OpenStack menedzsment platform A vállalkozásoknak egyre inkább fontos a rugalmasság, a biztonság és a költségek csökkentése, melyet az OpenStack hibrid felhő-megoldással egyszerűen kivitelezhetnek.

A Platform9 OpenStack szolgáltatása egyszerű, nyílt és a nagyvállalati igényekhez felkészített instant OpenStack megoldás. Így már a vállalkozások egyszerűen konfigurálhatják a QNAP NAS-t az OpenStack környezethez, ezzel is támogatva üzleti folyamataikat. A QNAP NAS, mint OpenStack adattároló A QNAP Cinderrel (mely teljes mértékben integrálja a Platform9-et) a felhasználók egyszerűen hozzáadhatják a Block Storage szabályokat a számítási csomópontokhoz a Platform9 menedzsment-felületén keresztül, ráadásul mindenfajta manuális driver installálása nélkül. Emellett a leegyszerűsített telepítési folyamatban a számítási csomópontok felismerik a tárhelyet a QNAP Enterprise ZFS NAS-on (a vállalati szintű adattároló aktív-aktív, magas rendelkezésre-állást nyújt, pillanatképeket tud létrehozni, deduplikálja és tömöríti az adatokat) és a QNAP üzleti termékcsaládjába tartozó, erőteljes, funkciókban gazdag adattárolókon egyaránt. A QNAP NAS-ok közül az alábbi termékekre érhető el a megoldás Az Enterprise ZFS NAS és a TES-x85U termékcsaládra telepíthető az OpenStack alapú Platform9 privát felhőtárhely megoldás.

Ad
Scroll to top