Gaming

A Cooler Master Bemutatja a MasterMouse S-t és MasterMouse Lite S-t

A piacvezető komponens és periféria tervező és gyártó Cooler Master, a mai napon bejelenti a MasterMouse S-t, egy kicsi, elegáns játékos egeret, intelligens RGB megvilágítással, négy DPI szinttel, egészen 7200 DPI-ig, és olyan kialakítással amely biztonságos és kellemes karom fogást biztosít.

A MasterMouse S és a MasterMouse Lite S csak most csatlakozott a MasterMouse családhoz, amelynek a legidősebb tagja, MasterMouse Pro L, már korábban megjelent (a MasterMouse Pro L egy moduláris egér amely M-es és L-es is lehet). A három egér elnevezése utal a Cooler Master portfólióján belüli pozícionálásukra is a MasterMouse S- elközépen. A “Pro” a fejlettebb modellre utal, míg a “Lite” z elfogadhatóbb ár hírnöke.

A MasterMouse S főbb tulajdonságai az alábbiak:

Egy Játékos Minőségű Külső

A MasterMouse S egy PixArt PMW3330 optikai érzékelőt tartalmaz, amely segítségével négy egyedi DPI szint között állítható, 400-tól egészen 7200 DPI-ig. Az összes DPI érték interpoláció nélküli, és az egér nem használ gyorsulás érzékelőt, így a bevitel mindig valós 1-1. Az egér hat gombot sorakoztat fel, amelyből öt másodlagos funkciókkal is felruházható a Cooler Master “Storm TactiX” gomb segítségével, amely szintén opcionális. A Storm TactiX könnyen megérthető, ha úgy tekintünk rá mint az “FN” gombra, amelyet a notebookokon találunk. A funkció neve a Cooler Master “CM Storm” hagyatéka, amely a márkán belül a gaming termékek elnevezése volt. Köszönhetően a beépített 32-bit ARM processzornak és az 512KB memóriának, a MasterMouse S képes makrók mentésére öt profiling. Így bármerre mész, a beállításaid az egereddel együtt veled tartanak, így nem vagy folyamatosan a gépedhez láncolva.

Személyre Szabható Teljes RGB Megvilágítás

Két RGB megvilágítási zóna — egy a görgető kerék mellett, egy pedig az egér hátsó részének az alján. Mindkettő egyedileg szabályozható teljes spektrumon belül, amely 16.7 millió színt jelent, valamint lehetőség van effektek használatára is, amelyek zónafüggetlenül szabályozhatóak. Az összes világítási, billentyű funkció, makró, DPI szint és szenzor beállítás kezelhető a Cooler Master Portálon keresztül, amely ez egérrel együtt érkezik. Tartósság Kívül és Belül A MasterMouse S felülete matt UV felületet kapott, amely nehezen kopik és nem érzékeny az ujjlenyomatra. Mindkét fő gomb Omron kapcsolókat kapott, amelyek 20 millió kattintásra vannak hitelesítve. A kábel csatlakozás is megerősített, hogy az egér minél tovább bírja a fokozott használatot.

MasterMouse Lite S

MasterMouse S bejelentése mellett a MasterMouse Lite S is piacra kerül. A kinézete hasonló, de a funkciók Page 2 of 2 Confidential. All rights reserved. leegszerűsödtek. A tömege mindössze 86 gramm, valamint csak fehéren világító LED-vel érkezik, amely két zónát világít meg. A beépített PixArt PAW3509 optikai érzékelő 2000 DPI felbontást képes produkálni, amely három előre beállított szinten változtatható.

Ár és Elérhetőség

A MasterMouse S és MasterMouse Lite S várhatóan december végétől válnak elérhetővé az üzletek polcain.12 900 forintos bruttó (MasterMouse S) és 6 590 forintos bruttó (MasterMouse Lite S) végfelhasználói árakon.

Ad
Scroll to top