Gaming

A Razer bemutatja esportra tervezett, verseny-minőségű PlayStation 4-es kontrollerét

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette az esportolóknak tervezett, PlayStation®4-hez készült Razer Raiju kontroller megjelenését.

A kifejezetten a PS4A Razer Raiju a Sony Interactive Entertainment Europe-pal (SIEE) közös partnerség eredménye, de az eszköz prototípusait próbára tevő profi esport versenyzőkkel történő szoros együttműködésből is hasznot kovácsolt. Ennek eredményeként a hivatalos engedéllyel rendelkező kontroller minden PS4™ rendszerrel gond nélkül működik, valamint versenyszintű teljesítményt nyújt.

A Razer Raiju két különleges, szabadon programozható multifunkciós ütközővel és ravasszal rendelkezik. E ravaszok, ütközők és akciógombok mindegyike a Razer által kifejlesztett Hyperesponse™ mechanikus kapcsoló-technológiát használja, amely pontos működtetést, és érezhető visszajelzést biztosít a játékosok számára.-et kompetitív környezetben használó, professzionális esportolók számára tervezett Razer Raiju fejlett kontroller testreszabási lehetőségekkel és ergonómiával rendelkezik, amely tulajdonságok bizonyított versenyelőnyt jelentenek az esportolók számára.

A ujjbeggyel történő hozzáféréshez optimálisan elhelyezett elülső ütközők és a kontroller alján található, lecsatolható ravaszok egyenként állíthatóak be a gombok átdefiniálása funkcióval. A freestyle konfigurációk lehetőségével a játékosok pontosan eldönthetik, hogyan akarják játékbeli fegyverüket használni, és győzedelmeskedni ellenfeleik fölött. A vezérlő emellett mechanikus ravaszrögzítőkkel és érzékeny ravasz móddal is rendelkezik, így lehetővé téve a kettő közötti váltást, de akár a módok kombinálását is az ultragyors aktiválások érdekében.

A Razer Raiju esportokra optimalizált, ugyanakkor ismerős formája, kiegyensúlyozott súlyeloszlása, valamint süllyesztett gumimarkolatai kényelmes fogást biztosítanak, akár több órán át tartó, zavartalan játék esetén is. E funkciók az élvonalbeli PS4 esport versenyzőktől – többek között Tyler „FeLonY” Johnsontól és Brice „Faccento” Faccentotól , a Team eLevate (Call of Duty) korábbi tagjaitól – kapott visszajelzések közvetlen eredményei.

A Razer Raiju négygombos gyorsvezérlő panele (Quick Control Panel) a funkciók széles köréhez biztosít könnyű hozzáférést. Legyen szó a két testreszabható profil közötti váltásról, a mikrofon lenémításáról, vagy a játék hangerejének beállításáról – a felhasználóknak le sem kell levenniük kezüket a vezérlőről. A panel alján található a sztereo audiokimenettel, valamint mikrofon bemenettel rendelkező univerzális, 3,5 mm-es audio port.

A bajnokságok megnyerése szempontjából kritikus alacsony késleltetés eléréséhez a Razer Raiju egy lecsatolható Micro-USB csatlakozós, könnyű, fonott kábellel kerül forgalomba. A könnyű tárolhatóság és szállíthatóság érdekében a kontroller egy prémium hordtáskával együtt érkezik, amely utazás közben is gondoskodik az eszköz védelméről.

“A Razer Raiju egy nagyszerű kontroller.” – nyilatkozta FeLonY. “Alakja tökéletesen illeszkedik a kezembe, a kar és a markolat testreszabási lehetőségei révén pedig addig finomhangolhatom a kontrollert, amíg teljesen elégedett nem vagyok az eredménnyel. A kontroller nagyon érzékeny, a ravaszok elrendezése pedig okosan átgondolt.”

Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója a következőket mondta: “Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a PS4™ esport versenyzők számára biztosítsuk a dobogó legfelső fokának megszerzéséhez szükséges eszközöket.”

Ajánlott fogyasztói ár: EU €169,99

Ad
Scroll to top